anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum verific acoperire fibra optica?

Tina
Cunoscător certificat
Știu ca Orange are o harta privind acoperirea cu semnal pentru telefonie. Exista o asemenea harta și pentru fibra optica. Cum pot sa aflu dacă in zona in care locuiesc am posibilitatea sa trec la Orange Love?
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat

Poti afla pe site parcurgand pasii de aici: https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/

 

Sau poti afla din contul tau My Orange desktop:

 

  • In versiunea veche a contului My Orange desktop, dupa ce intri in cont, daca apesi pe sumar, fix in mijlocul monitorului iti va aparea mesajul ca la adresa ta pot fi instalate servicii prin fibra optica.

 

  • La versiunea noua My Orange desktop, in partea de jos, stanga, sub detalii facturi, langa telefoanele recomandate, ai o poza deasupra careia scrie Fibra+mobil+tv, iar sub ea este un mesaj "La adresa ta pot fi instalate serviciile prin fibra optica. Activeaza un abonament de internet prin fibra cu preturi de la 8 €/luna si ai bonus TV prin cablu" si un fel de buton "vreau sa fiu contactat".

 

Sau din aplicatia My Orange instalata pe telefon, mai multe - cool de la orange-orange tv - orange home tv prin cablu - mai mult.. in pagina care se deschide, in partea de jos ai "verifica acoperirea" si, daca introduci adresa, poti afla acelasi lucru, daca pot fi instalate servicii prin fibra optica la adresa ta.

Vizualizare soluţie în postul original

25 Răspunsuri 25

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Nu m-am referit la mine, ci la alții de după noi. Romeo zisese ceva de închis topicul. Poate nu am fost clar în exprimare și îmi cer scuze pentru asta!

Miha_Z
#StarMember
Stai linistit Vio, nu trebuie sa-ti ceri scuze. Probabil nu ne-am inteles, am vorbit cu totii si ne-am inteles separat. :)) Tu te refereai la topic inchis de administratori si asa nu mai era varianta comentarii ulteriore de catre ceilalti membri. Noi intelesesem varianta de a incepe o alta dezbatere pe subiect. Si deja ramasesem fara idei. ;) Poate cu timpul vom scapa de tachinarile astea dintre noi, ca nu aduc nimic productiv. Daca tot suntem la capitolul scuze, atunci imi cer si eu scuze ca am mai fost rautacioasa cu tine. 😞

Ascary
Campion certificat
Ce drăgălași sunteți 🙂

Miha_Z
#StarMember
Hai Ascary vin-o si tu in grupul nostru, nu mai fi invidios. Vad ca suferi si tu pe margine. 🙂

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Nu m-am supărat și nici nu mă supăr. Fiecare cu părerea lui! Eu nu sunt genul să tachinez pe nimeni! Mulțumesc pentru înțelegere!

Ascary
Campion certificat
Văd că Vio e cam supărat,nu cred că ar fi foarte fericit să mă vadă în grupul vostru. Multumesc oricum de invitație,ai fost drăguță 🙂 Sa revenim la subiect. Regret f mult că nu am fibra în zona.

Miha_Z
#StarMember
Am observat asta Vio, niciodata nu ai comentat la nimic. Ascary tu oricum esti in grup cu Vio si sunteti vechi prieteni. Pot spune ca eu am intervenit intre voi. :)) Eu am fibra in zona, dar prefer sa raman momentan la Digi.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Stați oameni buni liniștiți, nu sunt supărat pe nimeni!

DanielaH
Moderator
Salut! Vă rog să nu vă îndepărtați de la subiect și să revenim la discuția despre fibra optică. Multumesc!

SECHELi_PETRU
Începător
Vreau și eu o modificare la contract

Jay
Campion certificat
Comunitatea este formata din clienți. Pentru modificări care tin de contul personal de client, trebuie sa iei legatura cu serviciul clienți. Ai in link modalitățile prin care poți face asta.. https://www.orange.ro/contact/