anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand o sa fie disponibil internetul prin fibra la 16 km de Suceava?

Slayer
Începător
Sunt intr-o localitate care se afla la 16km de suceava iar de aproximativ o luna s-a montat fibra optica peste tot, dar pe site la acoperire inca nu apare. Cam in cat timp va fii disponibil internetul prin fibra?
5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember
Intrucat presupune si niste detalii personae, incearca una din variantele de contact oficiale pentru un punct de vedere particularizat: https://www.orange.ro/contact/ In rest pot sa-ti spun doar ca harta e posibil sa nu se actualizeze in timp real (la fel ca Maps al lui Google). De aceea informatia mai exacta o afli contactand serviciul clienti printr-una din variantele preferate. Revino in Comunitate sa ne comunici modalitatea si calea prin care ai rezolvat aceasta problema. Numai bine!

FaraUnID
Campion certificat
Depinde si ce provider a tras fibra aia. Esti sigur ca a fost Orange? Ca un paradox, la adresa mea apare fibra cand in realitate nu exista. Si tot din seria rrromanisme: Prin 2009 am sunat la UPC pentru o oferta ce presupunea un pachet cu 3 servicii, iar raspunsul lor a fost ca "momentan in orasul Dvs nu exista disponibilitate servicii. Lucram la extindrea si modernizarea retelei si aproximam ca intr-un timp extrem de scurt o sa ajungem si la Dvs." Astazi, la mai bine de 10 ani distanta, toata treaba a ramas in acelasi stadiu de "o sa ajungem"

Bossnika
Junior
Recomand sa puneți aceasta întrebare și la Consiliul județean Suceava . Ei ar trebuie sa aibă cunoștiință mult mai clara despre acest proces pentru ca ei emit Autorizațiile și avizele pentru astfel de infrastructura

Vio73
#StarMember
Probabil că va apărea în momentul în care se va trage și în casele oamenilor și veți avea acces la aceste servicii. Știu că la ei pe hartă se actualizează la ceva timp după ce ai deja disponibil serviciul. Din moment ce e trasă fibră optică, veți avea cu siguranță și serviciile respective, pentru că Orange este într-un proces de extindere a fibrei optice la nivel național și este inclus și județul Suceava în acest proces din câte am văzut eu.

Salut! Reteaua de servicii fixe este in curs de dezolvare si incercam sa acoperim cat mai multe zone. Se lucreaza la extinderea retelei, iar informatia va fi actualizata aici https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ Iti recomandam sa verifici frecvent site-ul nostru pentru a fi la curent cu toate noutatile.