anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acoperire FTTH in comuna Corni, judetul Botosani

Alex2
Începător

Salut! As dori sa stiu cand sau daca se are in vedere extinderea retelei de fibra optică in comuna Corni, judetul Botosani, daca da ce viteza ar fi posibila?

 
5 Răspunsuri 5

svetalex
Senior certificat

Salut! Ne poți ajuta cu mai multe detalii legate de solicitarea ta?

Dacă dorești să verifici acoperirea, accesează link-ul următor: https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/

Salut! As dori sa stiu cand sau daca se are in vedere extinderea retelei de fibra optică in comuna Corni, judetul Botosani, daca da ce viteza ar fi posibila?

Din pacate, informatiile nu garanteaza si realitatea. La adresa mea de domiciliu, conform acoperirii de servicii fixe, figureaza doar servicii 4G si DTH (Satelit), la Relatii clienti mi s-a comunicat ca fibra este prezenta, dar doar pentru PJ (firme). Ma gandesc ca, in functie de situatia clientului, chiar daca oficial "nu exista" fibra la o adresa, se poate gasi o solutie de cablare.

Probabil situatia difera daca sunt fosti clienti (Rom)Telekom si infrastructura exista.

Pun aceasta intrebare deoarece pe siteul celor de la DIGI scrie ca se poate punte fibra FTTH dar sunt client Telekom

Teoretic da, ar trebui sa se poata. DAR, daca ai fost preluat de Orange (OROC/Orange Romania Comunications) de la TKR (Telekom Romania Comunications), facturile ar trebui sa vina direct pe Orange pe infrastructura existenta.

PS: la Digi pot spune ca pot pune fibra oriunde, dar, la fel ca si aici, la Orange, as prefera un raspuns acoperit cu realitatea din teren. Plus ca uneori instalarea la Digi (daca nu sunt in zona respectiva sau localitatea este prima sub linia acoperirii), poate dura cateva luni (in 2018, la mine s-au miscat repede de la semnarea contractului, dar era si blocul cablat de ei. Presupun ca au impins ceva la dezvoltator sa-i lase sa intepe primii).