anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteza internet extrem de mica Podu Iloaiei, județul Iași

Andreim_1
Junior
Buna ziua.
De o perioada destul de mare, 1 an aproximativ internetul merge foarte greu in zona mea Podu Iloaiei, județul Iași. Viteza de internet este extraordinar de redusa aproape inexistenta. Am atasat o poza cu un test de viteza în care aceasta este de 0.1 mb/s pentru download ceea ce e incredibil pentru o retea 4G. Nici macar la orele online nu pot participa din aceasta cauza.
Mulțumesc
8 Răspunsuri 8

Anonim
Neaplicabil
Vad ca ai un telefon Samsung, tasteaza *#0011# si pune valorile aici sa le vedem. Alege stack 1 in meniul urmator, ca vad ca e in slot 1 SIM-ul. Este posibil sa ai doar B20 si e congestionata la maxim.

Vio73
#StarMember
Cred că este și foarte aglomerată rețeaua. Părerea mea este că în zone de genul ăsta, dacă nu există B 3 sau B 7, ar trebui să se adauge și aceste benzi cât mai repede cu putință. Practic, abia se conectează. Încearcă și pe 3g, poate este un pic mai bine!

Andreim_1
Junior
Am postat aici rezultatele, problema e pe mai multe telefoane. Cum intru in zona asta merge foarte greu orice as folosi. Am încercat sa schimb APN, 2G,3G aceeasi treaba.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Andreim_1, ‏‏‎ ‎ Pentru a fi analizata problema ta trebuie sa trimiti un mail din sectiunea contact (https://www.orange.ro/contact/ ) unde sa atasezi teste de viteza folosind aplicatia Netograf. https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.netograf.android.client Sa ne spui ce sa rezolvat dupa aceasta sesisare.

Anonim
Neaplicabil
Ai doar B20, adica si capacitate mica si e si incarcata reteaua. :) Trebuie upgrade acolo.

Vio73
#StarMember
Exact! Unde este doar B 20 și e aglomerată rețeaua ( RSRQ -12), nu prea ai șanse să meargă internetul, până nu se măresc capacitățile.Dar trebuie sesizat acest aspect la serviciul.clienti@orange.ro sau prin celelalte metode de comunicare. Baftă!

Andreim_1
Junior
Salut, Am făcut sesizare si aparent dupa verificările lor totul e ok, desi in realitate nu e ok deloc si normal. O sa le fac teste de viteza pe 3 dispozitive diferite si le trimit poate totuși fac un upgrade. Mulțumesc pentru sfaturi

Vio73
#StarMember
Succes și să ne ții la curent!