anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal slab Sulina, judetul Tulcea

Balic_Vasilica
Începător

De ce in orasul sulina,judet Tulcea,semnalul la Orange este atat de slab,si la internet si semnal de telefon,si asta se intmpla dupa ce ati preluat RomTelecom.Ce se intampla ?Cind veti remedia aceasta problema?

4 Răspunsuri 4

Razvan
#StarMember

Bună! În 2018, 2019 și 2021 am fost în Sulina și semnalul era decent, mai inferior ca la telekom ce-i drept. Posibil să fie clienți puțini și să nu crească investițiile în zona. Orange acoperă cea mai mare parte a Deltei Dunării, comparativ cu ceilalți.

Anonim
Neaplicabil

Semnalul de la Orange nu este nici "mai superior" nici "mai inferior". Este doar bătaie de joc. De când au preluat și clienții Telekom, își bat joc de clienți. Problema va fi remediată când vă veți porta în altă rețea.

Salutare!

Problema asta cu vitezele din ce in ce mai slabe după preluarea fostului Telekom am făcut-o și eu cunoscută în mai multe rânduri. Este o problemă faptul că au preluat o multitudine de clienți pe aceleași antene și nu au suplimentat capacitățile.

Singura explicație logică la pasivitatea asta o văd prin achiziționarea unui spectru mai mult decât generos la ultima licitație și implementarea la scară largă a tehnologiei 5g, începând din 2023.

Momentan, e o mare problemă în multe zone din țară și sper din suflet să se rezolve relativ repede. Sigur, e doar un punct de vedere!

Baftă!

Pololică
#StarMember

Ar fi doua motive principale:

  • clienti Orange putini (si de aici investitiile putine in antene)
  • de la preluarea "Romtelecom" (si pe cei care aveau pachete fix-mobil), antenele au fost aglomerate suplimentar fara a se adauga unele noi pentru preluarea traficului.