anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Rețeaua orange 21 iunie Bucuresti

Andrei_34
Începător
Nu putem suna/ primi apeluri/ trimite/ primi mesaje pe telefoanele în rețeaua Orange. A căzut cumva rețeaua azi (21 iunie)? Suntem din București, unde teoretic este acoperire bună.
7 Răspunsuri 7

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Andrei! Eu nu am probleme, pot suna, pot primi apeluri. În ce zonă din București te afli?

delfinas
#StarMember
Doar pe un telefon sunt problemele astea? Eu sunt tot în București și îți scriu de pe telefon, folosind datele mobile Orange. Ori are probleme telefonul tău, ori SIM ul, ori e abonamentul neplătit...

Andrei_34
Începător
Aceeași problemă este la două telefoane mobile (nu au semnal, nu se pot trimite/primi mesaje/apeluri). Factura este plătită, sim-ul stă bine și în zona noastră (București, Cartier Pajura, înspre nordul Capitalei) este semnal ok în general. Astăzi spre prânz, de pe ambele telefoane nu se mai putea suna, trimite mesaje, nu mai era semnal. Chiar nu înțeleg care este problema. Este vorba despre telefoanele părinților mei.

Andrei_36
Începător
La fel și la mine,ba funcționeaza ba nu.

Ionut_40
Începător
Salut! Și eu am rețeaua de la Orange picată! Nu am semnal și stau in fata sectorul 3! Am cartelă prepay și doar ce mi-am activat o opțiune acum 3 zile!

Vio73
#StarMember
Poate sunt ceva lucrări prin zonă și vreun Dorel și-a demonstrat,, măiestria''.

DanielaH
Moderator
Andrei, Ionuț, mai aveți probleme cu rețeaua în București? Ne puteți confirma, vă rog, dacă totul este în regulă? Mulțumim.