anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Putere semnal Orange in Delta Dunarii

O__Mary
Junior entuziast
Va rog sa ma ajutati cu o problema. Voi fi plecata intr-o delegatie in partea de nord a Deltei Dunarii, si voi ajunge pana la Chilia Veche. Vreau sa stiu daca sunt persoane care au fost in acea parte a tarii, si daca este semnal, sau va trebui sa activez optiunea de roaming pentru Ucraina?
12 Răspunsuri 12

teacher_
#StarMember
Salut! Eu am fost doar până la Letea, la pădure, și am ajuns aproape de Periprava, cam la 2-3 km. Semnalul era destul de slab, 2-3 linii 2G, suficient însă încât să sun. Am primit totuși și mesaj de roaming, dar dacă primești, important este sa nu suni sau sa răspunzi atunci. Poate alți colegi au fost la Chilia, sau prin apropiere.

Ascary
Campion certificat
In Letea este semnal 4G. Orange are semnal peste tot in Delta Dunării. Eu recomand turiștilor care vin în Delta Dunării, chiar daca nu sunt clienți Orange, să își achiziționeze cartele prepay Orange pentru a nu avea surprize din lipsa de semnal în rețeaua lor. Așadar, mergeți fara griji in Delta Dunării dacă aveți Orange.

Razvan
#StarMember
În Chilia veche ai semnal foarte bun la Orange, 2/3/4G, fiind singurul operator din zona cu 4G, am fost anul trecut în delegație.

Vio73
#StarMember
Din ce se vede pe harta ANCOM, tot Orange e lider și pe acolo.

Razvan
#StarMember
@initiator, câteva teste de viteza realizate anul trecut în Chilia Veche https://forum.softpedia.com/topic/889119-lte-de-la-orange-romnia/page__st__14166#entry23360426

DanielaH
Moderator
@O. Mary, te așteptăm cu impresii când te întorci.

Razvan
#StarMember
Ai găsit semnal în Chilia veche?

O__Mary
Junior entuziast
Stimati domni, daca nu am intrat aici, nu inseamna ca nu am primit mailuri de la raspunsurile voastre. Am facut parte din comisia care s-a ocupat si se ocupa de reducerea numarului de porci mistreti si coioti in Delta Dunarii, poate ati vazut informatiile in presa, si asta nu mi-a permis sa intru. Semnalul din Chilia Veche este foarte prost, noroc ca eram pe prepay, am instalat optiunea de Go world, astfel ca mi s-a consumat din ea. Singurul semnal bun a fost undeva la iesirrea din localitate, spre Ostrovu Tataru. Colegii mei au stat si mai prost, ei fiind pe Telekom si Digi, ei au avut abia in Tulcea semnal. Pe cursul Dunarii, bratul Chilia nu este aproape deloc, alternand 3G cu reteaua din Ucraina. Sfatul meu pentreu cei care merg acolo, in acea parte a Deltei Dunarii: Activati optiune pentru Ucraina! Imi pare rau ca nu am reusit sa scriu mai repede, a fost o perioada foarte aglomerata pentru mine.

Sorin_11
Junior entuziast
Eu am probleme cu semnalul de telefon acasă la un kilometru de drumul național Sighișoara - Mediaș. Am făcut nenumărate sesizări în acest sens fără mari rezolvări. Poate are cineva din comunitate vreo idee sau soluție prin care se poate rezolva acest impediment.

Ascary
Campion certificat
Daca locatia ta nu este inclusa in programul de upgradare,slabe sanse sa se modifice ceva. Totusi in zona mea,multumita unui coleg insistent (Vio) retea a fost adusa la maximum din parametri. Trebuie sa mai insisti. O sesizare scrisa poate ar ajuta. Genul acesta de sesizari cam isi gasesc rezolvare. Incercati mai multi din zona ta sa trimiteti sesizari ca sa se vada ca nu doar tu esti nemultumit.

Sorin_11
Junior entuziast
Ascary am făcut nenumărate sesizări la serviciul clienți dar nu s-a îmbunătățit situația cu nimic. Le-am precizat chiar și că 8-9 rude de ale mele și încă peste 10 cunoștințe și cred că aceștia nu sânt singurii din localitate care din aceleași motive au recurs la trecerea la alți operatori de telefoniesi nu s-a îmbunătățit cu nimic situația.. La început când m-am mutat în aceasta zonă nu era așa de rău dar în timp tot mai slab a fost semnalul. Despre internetul prin abonamentul de telefon în zona în care locuiesc este sub orice critică

Ascary
Campion certificat
In ce zona locuiesti?