anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme semnal Tractorul, Brasov

Dclaudiu2001
Începător

Salutare, am ajuns sa scriu pana si pe forum, poate mai vede si cineva de la Orange situatia.

TLDR : In Octombrie 2021, site-ul de pe cladirea vis-a-vis de Spitalul Tractorul (Str 13 Decembrie) a fost dezafectat, la pachet cu cel de la Vodafone, iar de atunci semnalul in zona a inceput sa fie execrabil.

Cam din aceea perioada tot fac sesizari peste sesizari, si nu doar eu, suntem destule persoane din zona clienti ai ORO, insa de atunci nu se ia absolut nicio masura.

Pe strazile cu pricina (G-Ral Mociulschi, Axente Banciu, Manole Diamandi, Ioan Socec, Ioan V Socec) si lista poate continua, semnalul este doar in banda 20 si e inutilizabil mereu pe perioada zilei, doar noaptea merge ceva mai bine, cat sa cauti ceva pe Google, in rest apelurile cad de multe ori in 2G, pentru ca de 3G nici nu mai aducem vorba, e raritate la asa distanta de site. 

Oare cat mai trebuie sa ne plangem la "reteaua #1" sa se ia o masura, poate sa se amplaseze un site nou, locatii sunt destule aici, clienti aveti foarte multi, fix in aceeasi situatie ca si mine, e bataie de joc ca in 2023 sa nu poti intr-un oras ca Brasovul sa nu poti face browsing pe internet, ce sa mai zic de un video call. Degeaba scrie pe harta lor ca e acoperire 5G, e NSA, si se bazeaza tot pe banda 20 care nu face fata, nu am niciodata stabilitate pe datele mobile, si eu stau inca intr-o zona care ocazional mai intra 4G+, dar rar, nu vreau sa imi imaginez ceilalti de pe strazile de mai sus.

Am fost aburit de fiecare data la telefon ca se va rezolva, mai intai mi s-a spus (undeva in septembrie/octombrie 2022) ca nu exista planuri la Dep Tehnic pentru urmatoarele 6 luni, si de atunci tot fac reclamatii si sesizari de incepe sa mi se ia. 

Chiar este nevoie sa portez toate numerele pe care le am la voi pentru va trezi la realitate ? 
Nu sunt frustrat, ci asta e realitatea, o ditamai compania sa nu aiba nici macar o urma de interes pentru o zona unde au cota de piata destul de mare mi se pare o mare bataie de joc.

Zi faina!

2 Răspunsuri 2

Razvan
#StarMember

Salutare! Soluția este să strângeți semnături pentru montarea unei alte antene gsm in zona cu semnal deficitar sau portare la operatorul cu semnal în zonă. 

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Îmi pare tare rău pentru situația extrem de neplăcută pe care o întâmpini nu doar tu, dar și mulți alții care sunt pe ORO din acea zonă a orașului ca și tine.

Așa cum spunea și Răzvan, singura soluție este să insistați cu sesizările și cu semnăturile de la fiecare persoană în parte pentru a fi băgați în seamă de cei de sus în vederea montării antenelor suplimentare cu rolul de densificare a rețelei, acolo unde semnalul este deficitar.

Sper că într-o zi va reveni cât de cât la normal situația, cum era înainte de a zbura ORO și VDF de pe acea locație în care au fost amplasate echipamentele.

Multă baftă!🙂