anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Semnal - Aleea Jupiter Suceava

RonnyRelu
Începător
Buna ziua ! M-am mutat de curand pe Aleea Jupiter Nr. 14 si vreau sa sesizez ca semnalul este foarte prost atat in locatie cat si in afara ei in aceasi zona. Am inteles de la mai mult persoane ca exista o problema de mai mult timp in aceasta zona si as dori sa stiu daca se poate face ceva in acest sens.
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
@RonnyRelu, bun venit în Comunitate! Ne pare rău pentru problema descrisă de tine. Vom verifica cu colegii noștri de la departamentul tehnic care este situația în zona respectivă și vom reveni.

RonnyRelu
Începător
In regula. Multumesc !

Vio73
#StarMember
Salutare! Te sfătuiesc ca, temporar, să folosești funcția apel wifi, dacă ai net fix cu ruter și un telefon compatibil cu această tehnologie! Ai detalii pe aici: https://www.orange.ro/servicii/apel-wifi/ Sper să se rezolve!

DanielaH
Moderator
@RonnyRelu, în zona ta nu avem semnalat niciun incident de rețea. Pentru o verificare mai amănunțită mai avem nevoie de câteva detalii de la tine - este vorba despre semnalul de voce sau de date? Sau ambele? Te conectezi pe 3G/ 4G? Poți atașa aici câteva teste de viteză? Mulțumim.

RonnyRelu
Începător
Este un bloc nou si de aceea probabil nu au fost sesizari pana acum. Am semnal 4G in principiu dar merge foarte greu internetul. Insa cea mai mare problema o reprezinta semnalul de voce.

RonnyRelu
Începător
Aceste este semnalul pe care il am. Mai mult de 2 liniute nu prinde nici in interior nici in afara.

DanielaH
Moderator

Pentru a nu mai întâmpina dificultăți pe partea de voce, colegii noștri îți recomandă dezactivarea VoLTE (Configurări/ Conexiune Celulară/ Date și voce/ VoLTE dezactivat). Ar trebui să nu mai apară în acest fel nici întreruperi, nici pasaje lipsă de convorbire. Prin dezactivarea VoLTE te vei conecta pe date pe 4G, iar pe voce prin 3G. Te așteptăm cu feedback și vești bune în Comunitate după ce testezi și această variantă.

 

Referitor la extinderea rețelei, există planuri de îmbunătățire în zonă, însă acestea depind și de alți factori care nu țin doar de Orange (ex. autorizații de la instituțiile statului, negocierea contractelor de închiriere a terenurilor, achiziția și livrarea echipamentelor de la producători etc.). Prin urmare nu avem în acest moment un termen exact de implementare, dar te asigurăm că se depun eforturi în acest sens.