anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pierd semnalul doar în perimetrul casei mele din Sanpaul

Ghiță_b
Începător
Pierd semnalul în perimetrul casei mele din Sanpaul
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ai internet fix cu router, poți folosi funcția telefonului ,apel wifi" și trebuie făcută o sesizare comună și cu alți utilizatori din zonă care întâmpină probleme. Poate reușiți astfel să-i convingeți să îmbunătățească semnalul. E destul de neplăcută, dar nu prea văd alte posibilități. Baftă!

RafaHelper
#StarMember
Salut @ghita, Poti sa ne dai mai multe detalii, ce fel de servicii folosești, voce sau internet fix 4g? Ce telefon sau echipament folosești? Ce se întâmplă mai exact atunci cand spui ca pierzi semnalul si ce trebuie sa faci pentru a avea semnal din nou?

FLo1
#StarMember
Dragilor, fix sau mobil, atat timp cât are la baza serviciile 4G oferite de Orange calitatea e de toată jena. Localitatea este una cam "ferită" de relee cu putere mare, semnalul ca atare este ..... vai de el. Dar nu e singura localitate cu probleme de semnal 4G ca și comună, deci satele aparținătoare sunt și mai rău. De ce nu se face și NU se va face nimic? Pentru că la o populație cam de 75% bătrâni nu rentează pentru Orange investiții majore. Iar alternative fixe nu prea există, nici atât.