anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa Acoperire in afara localitatilor

dflucian1990
Junior

Buna seara, in afara localitatilor este semnal foarte prost spre deloc desi folosesc un telefon de ultima generatie . Se va remedia problema sau trebuie sa schimb operatorul?

14 Răspunsuri 14

Pololică
#StarMember

În afara localității... unde anume? 

Recomand schimbarea operatorului doar dacă este unul cu semnal mai bun în aceeași bani. 

dflucian1990
Junior

Cam peste tot e prost semnalul, de ex pe drum de la Alexandria la Bucuresti m-am chinuit jumatate de ora sa dau un telefon, de internet ce sa mai zic ca nu merge deloc.

Am trecut la orange de la telekom pt abonamentul 5g dar la acoperire stau prost tare din pacate, daca nu se remediaza reziliez contractul.

Deci pe porțiunea respectiva de DN 6, Orange are semnal mai mult decât decent (doar sa nu ții telefonul exclusiv în 3G). Încearcă o resetare de rețea sau o actualizare de sistem.

PS: soacra e de loc aproape de Drăgănești-Olt, deci traseul îl știu destul de bine. 

Razvan
#StarMember

Semnalul este decent pe București - Alexandria, mai slăbuț între Prunaru și Alexandria. Nu se va schimba nimic, nu se vor apuca de pus site-uri noi. Ce model de telefon ai, dacă este Samsung este slab la semnal față de Huawei/Oppo/Xiaomi.

Screenshot_20230119-002000.png

https://www.aisemnal.ro/home

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate o anumită zonă să fie mai prost acoperită, dar să spui că în general, mi se pare cam dus la extremă. Eu călătoresc mult timp în afara localităților și am găsit zone fără acoperire doar prin munți. În localități, indoor, sunt cazuri, dar în afară și la câmpie, mi-e greu să cred că nu ai semnal nici pe voce! Poate fi vorba și de recepția semnalului de către terminal și dacă este Samsung, este oarecum explicabil, am pățit și eu în trecut să rămân vorbind singur. Nu îl ține pe 4g only sau un anumit tip de rețea, ci pe automat. Eu folosesc de câțiva ani Huawei / Xiaomi și nu am nicio problemă!

Succes!

dflucian1990
Junior

Samsung s22+ este telefonul

Razvan
#StarMember

Mda, semnalul pe Samsung este net inferior față de chinez 🤣🤣🤣

Sa nu mai spunem de faptul ca chinezu' are si componentele (in special procesorul) castrate, ceea ce e ...si mai ciudat.

Anonim
Neaplicabil

Înțeleg de la cei mai pricepuți din comunitate că telefoanele Samsung, deși sunt cotate ca cele mai bune telefoane cu Android, nu pot fi folosite în Orange. Mă întreb la ce să renunț, la Orange sau la Samsung. Grea dilemă.

singura problema a Samsung este ca respecta SAR UE    ... asta daca se poate numi "problema" 

Valoarea SAR ar trebui sa fie sub 2W/kg. Orice telefon care se incadreaza, inseamna ca respecta normativele. Mai jos un top al anului 2019 privind SAR.

https://ilovesamsung.ro/top/smartphoneuri-radiatii-sar/

Atunci este o problemă cu rețelele din RO că nu respectă standardul UE. 

Nu suntem neaparat mai priceputi, doar constatam ca in aceleasi locuri Samsung nu are acelasi randament (in general sunt telefoane bune, dar sunt si rebuturi [telefoane care nu sunt chiar in parametri]).

Stii vorba aia: daca stai sub antena, toate au semnal.

In urma cu vreo 12 ani am avut doua telefoane simultan cateva luni: un Samsung SGH-J150 si un Motorola W230 ("candybar/"standard" ca forma), iar mama un Motorola W220 ("clamshell"/cu clapeta). Cartela pe care o aveam in W230, se cam plangeau interlocutorii ca nu ma aud intotdeauna bine, desi cei cu care vorbeau si cu mine, dar si cu mama (w220), nu se plangeau de telefonul mamei, desi, la interior, erau, practic, aceleasi telefoane (nu stiu ce procesoare sau modemuri foloseau, dar, din ce am inteles la momentul respectiv, componentele interne erau aceleasi).

E valabil la toate rețelele, nu doar la Orange. Adică telefoanele Samsung sunt slabe pe recepție , indiferent de rețea.