anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cea mai bună experiență 5G de la Orange a ajuns în Craiova

RafaHelper
#StarMember
Orange România anunţă extinderea reţelei 5G în Craiova, pentru a oferi cea mai bună experiență de conectivitate consumatorilor, autorităților publice și companiilor craiovene. Astfel, clienții cu un abonament Orange 5G şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de viteze maxime de download de până la 1.2Gbps.
‏‏‎ ‎
Extinderea reţelei 5G vine în contextul creşterii tot mai mari a consumului de date mobile, dar şi a nevoii clienţilor pentru conectivitate neîntreruptă.
‏‏‎ ‎
În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă clienţilor din orașele Brașov (inclusiv Poiana Brașov), București - acoperit 100% 5G, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța (inclusiv statiunea Mamaia), Iași, Timișoara, precum si in Bragadiru, Chitila, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popești-Leordeni, Predeal și Voluntari.
‏‏‎ ‎
Accesează harta Orange de acoperire pentru a vedea disponibilitatea reţelei 5G.
Mai multe detalii despre rețeaua Orange 5G: https://www.orange.ro/tehnologii/5g
‏‏‎ ‎
Daca avem membri din Craiova ii așteptam cu teste de viteza sau păreri despre utilizarea rețelei 5G.
2 Răspunsuri 2

DanielaH
Moderator
@rafa.helper, mulțumim pentru postare! Sper că avem printre noi și utilizatori din Craiova sau care sunt în trecere pe acolo. Vă așteptăm cu feedback.

Vio73
#StarMember
Îi aștept și la mine în Pitești! Dar cine știe când se va întâmpla minunea. Totuși este bine că se extind în orașele mari.