anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot beneficia de internet și tv prin fibra?

alecss_pop
Junior
Cum pot beneficia de internet și tv prin fibra dacă strada pe care locuiesc nu se afla in lista?
Mulțumesc!
3 Răspunsuri 3

RafaHelper
#StarMember
Salut @alecss_pop, ‏‏‎ ‎ Este posibil ca lista sa nu fie actualizata. Poti verifica si pe pagina Telekom avand in vedere ca Orange foloseste reteau lor de fibra ( https://www.telekom.ro/acoperire/ ) daca exista acoperire la tine in zona, iar mai apoi poti apela Orange sau merge intr-un magazin Orange pentru a incheia un contract. ‏‏‎ ‎ Daca tot nu exista acoperire iti recomand sa scri un mesaj de aici, https://www.orange.ro/contact/ si sa intrebi daca au informatii cu privire la instalarea de fibra pe strada ta si cand vei putea beneficia de servicii.

Vio73
#StarMember
Salutare! De asemenea, poți întreba și vecinii sau administratorul blocului, dacă aveți pe scară trasă fibră optică de la Orange sau Telekom sau pe stradă, dacă locuiești la casă. Îți pot spune că e mult mai avantajos să deții un pachet de servicii Orange decât altfel, mai ales că sunt unul.care am două pachete Love. Baftă!

FaraUnID
Campion certificat
Baza de date din care este preluata informatia cu nivelul de acoperiere pe fibra optica NU este actualizata. Daca locuiesti la bloc, la intrarea in bloc sau pe casa scarii ar trebui sa existe cate un pizzabox (una per etaj sau una la 2 etaje in functie de numarul de apartamente pe fiecare etaj). Adica o cutie care reprezinta "nodul" de distributie a fibrei optice in bloc. Doar sa nu confunzi cu vechiul tablou comunist de tip xDSL.