anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteza mult prea mica la datele mobile

Grasshopper
Junior

Salut, 

De ceva vreme am o viteza mult prea mica la datele mobile, in extraoptiune am Internet 4G, in realitate am H+. Uneori chiar rămân fara semnal pentru 20 - 30 de secunde Știți cumva cauza? Ce as putea face sa se rezolve?

P. S Folosesc un xiaomi redmi note 8 pro.

Mulțumesc!

 

9 Răspunsuri 9

delfinas
#StarMember

Ai incercat SIM ul și în alt telefon, se întâmplă la fel? Cu ce opțiune ai încărcat, este activa?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

alte persoane in aceeași zonă, pe aceeași retea, au aceeași problemă?

mie unul îmi sună a problemă de semnal.

Client Orange

Razvan
#StarMember

Salutare! În situația ta, nu prea ai ce să faci, decât să schimbi rețeaua, deoarece după integrarea abonaților OROC în rețeaua ORO, capacitatea s-a redus considerabil și vitezele/acoperirea au scăzut simțitor, comparativ cu situația anterioară. 

 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuie făcute sesizări din partea mai multor abonați, poate pun mâna și fac densificare, pentru că este cel mai probabil aglomerare prea mare sau nu le funcționează vreun echipament din zona respectivă.

Sper să reușești!

Succes!

DanielaH
Moderator

@Grasshopper, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii. În ce zonă ești? Mai sunt și alte persoane care întâmpină aceleași dificultăți?

Bogdan38
Începător

Salut! Problema este la mizeriile de telefoane Xiaomi Redmi Note 8 Pro care sunt jalnice la semnal si internet. Am cumparat 2 si se comporta ambele la fel. Initial am crezut ca unul e defect, dar si al doilea e absolut la fel. Inainte am avut un Huawei P10 Lite si exact in acelasi loc (la mine acasa in Piatra Neamt deci nu la tara) si cu aceeasi cartela cu net de 5 Euro credit se comporta net superior avand intotdeauna cu 2 liniute in plus fata de Redmi Note 8 Pro.. Deci eu aproape de centrul orasului Piatra Neamt am 2 liniute maxim semnal la Note 8 Pro. Iti dai seama ce jalnic merge netul.. Asa sunt facute porcariile astea de Xiaomi, nu stiu daca sunt toate la fel dar m-am jurat ca nu voi mai cumpara Xiaomi, mai ales ca asta se mai chema si Pro..Inchipuie-ti cum merg celelalte mai ieftine..Deci problema nu e la semnalul oferit de Orange.. 

Bogdan, o fi el Pro, dar e și un model din 2019. Nu poți să (mai) ai prea multe pretenții de la el...

Anonim
Neaplicabil

Am rezolvat problema sunand la un consultant.

Problema era de la echipamentul lor prindeam doar H+ sau E

Foarte bine că ai reușit. Îți spusesem să faci sesizare , că poate fi de la un echipament defect. Mă bucur că s-a rezolvat!