anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reîncărcare eșuată

Anna127
Vizitator

Astăzi am reîncărcat numărul online, prin plata cu cardul, cu opțiunea de 5 euro credit. Prima dată mi-a scris că a eșuat, așa că am plătit din nou, iar de data asta a scris succes, banca a retras banii din cont, iar în aplicație arată că am reîncărcat. Problema e că eu nu am primit mesajele că am primit opțiunea, nu pot suna pe nimeni, nu am date mobile, absolut nimic din opțiune nu merge. 

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Contactează serviciul clienți Orange prin chatul din aplicație sau telefonic pentru suport. De obicei alocarea opțiunii se face imediat. Aceștia au posibilitatea de a verifica contul tău.

Poți verifica secțiunea opțiuni să vezi dacă apare o opțiune activa. Încearcă să restartezi telefonul.

🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍

Îmi apare că am opțiunea, dar nu îmi apare și în secțiunea din pagina principală. Am contactat Orange, și prin mesaj și prin apel, dar momentan nimic.

MihaiC99
Campion certificat

Din păcate prin chat poate dura și câteva ore până răspund. Telefonic putea fi un mod de comunicare mai rapid.

🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍

Am să mai aștept puțin, dacă nu încerc din nou telefonic. Mulțumesc!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai incarcat cu credit sau optiune? Intreb deoarece zici ca ai incarcat cu credit, dar nu ai primit confirmarea de reincarcare cu optiune.

La *100# la credit ce-ti apare? Ca ai credit? Poti activa vreo optiune?

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Nu e credit, e opțiune cu minute.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Anna127

Daca apelezi numerele scurte 333 sau *133# iți pare ca ai resurse si opțiunea activa?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Îmi apare că am 0 credit, iar asta e ok, pentru că opțiunea e cu minute

Ar fi trebui sa primești mesaj si cu cate resurse ai nu doar sa ti spună ca ai credit 0. Cel mai probabil exista o întârziere la activarea opțiunii. 

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Sper să fie așa atunci, mulțumesc!