anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema trecere la eSIM

ALEX54
Începător

Am o cartela fizica prepay și vreau sa trec la eSIM, dar nu am posibilitatea de a vizita un magazin Orange. Ce opțiuni am?

2 Răspunsuri 2

FLo1
#StarMember

Salut @ALEX54 . Dacă vrei eSIM vrei să încerci YOXO? Chiar și pentru o lună, iar dacă nu îți place revii la prepay, însă ce e important: cu eSIM. 🙂 

Regăsești detalii despre trecerea pe eSIM Yoxo, fără drumuri și deplasări aici: https://www.yoxo.ro/esim/ 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

MihaiC99
Campion

Salutare!

In mod direct fara sa mergi într-un magazin fizic nu se poate in cazul sim-ului prepay Orange.

https://www.orange.ro/help/pot-sa-trec-de-la-o-cartela-sim-orange-prepay-la-esim-18049 

Ai alternativa de a trece la yoxo, unde poți activa eSIM online, beneficiezi de prima lună gratuită cu codul superyoxo, iar ulterior poți renunța la abonament și reveni oricând la eSIM Orange Prepay prin solicitarea acestui lucru.

" Poți trece de la un SIM fizic PrePay Orange la un abonament YOXO cu eSIM, păstrând același număr de telefon. Iată pașii principali:

1. Asigură-te că numărul tău PrePay este activ în momentul în care faci cererea.
  2. Descarcă aplicația YOXO și urmează procesul de activare a abonamentului, alegând opțiunea de portare a numărului PrePay la YOXO.
  3. În timpul activării, selectează eSIM ca tip de SIM dorit (dacă dispozitivul tău este compatibil cu eSIM).
  4. Vei avea nevoie de cartea de identitate și un card bancar valid pentru plata abonamentului.
  5. După finalizarea procesului în aplicație, vei primi instrucțiuni pentru instalarea eSIM-ului direct pe telefonul tău.

Important: Resursele existente (credit sau beneficii din opțiuni) de pe PrePay nu se transferă pe YOXO. De asemenea, programul Phone Credit nu este disponibil pentru YOXO, iar creditul acumulat se va pierde după migrare.

Pentru detalii suplimentare despre procesul de activare și trecere la eSIM, poți consulta această pagină sau instrucțiunile pentru trecerea la eSIM."