anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Număr nou suspendat !

Florin1397
Începător
Buna ziua , am cumpărat astăzi o cartela SIM noua dintr-un magazin dar ce sa vezi surpriza numărul este suspendat , cum este posibil ca o cartela fiind noua sa fie suspendată și ce ar trebui sa fac sa o activez din nou ??
5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember
Cum ai dedus ca acel numar este suspendat? Adica, daca suni numarul respectiv ce raspuns primesti? Daca formezi *100# ce meniu iti apare?

Florin1397
Începător
Daca incerc sa sun spune că acest număr este suspendat indiferent la ce sun , nici internetul nu merge nimic dacă dau la *100# îmi arată meniul normal , ori cum am vorbit cu un operator și într-adevăr e suspendat trebuie să fac cerere sa mi se activeze numărul dar nu înțeleg cum se poate sa fie suspendat dacă cartela e noua !!

Pololică
#StarMember
Numar reesapat si nealocat corespunzator (in sensul ca nu a fost scos din carantina).

Vio73
#StarMember
Salutare! Destul de neplăcută situația și chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat! Sper să se rezolve cât mai repede și să poți utiliza resursele și numărul respectiv. Sincer, cred că era mai util să ți se returneze suma respectivă și să îți achiziționezi alt SIM prepay, fără stres sau bătaie de cap. Sau pur și simplu să ți se trimită alt SIM prepay prin curier. Succes!

DanielaH
Moderator
@Florin1397, de unde ai achiziționat SIM-ul? Din ce magazin?