anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Merită mai mult o cartelă reîncărcabilă Telekom sau una Orange?

Mihnea99
Junior

Merită mai mult o cartelă Telekom sau una Orange (prepay ambele)?

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Fiecare alege după preferințe, calitatea rețelei în zona sa, necesități, etc. Decizia îți aparține!

Succes!

FLo1
#StarMember

@Mihnea99: "Merită" acel SIM pentru care un semnal mai bun, care să-ți ofere atât servicii de voce, dar și date mobile /streaming sau altele. Pentru prepay tarifele nu diferă mult între rețele, calitatea semnalului în funcție de zonă.... DA.

Pololică
#StarMember

Merita rețeaua care îți este cea mai utila (adică semnal și beneficii). 

Blue12
Senior

In opinia mea, cartea prepay Orange prezinta sau prezenta mai multe beneficii decat una Telekom. Am fost pe prepay la Telekom aproximativ 4 ani, timp in care mi-am reincarcat cartela cu credit. Acum sunt pe abonament la OROC, dar am in familie un prepay Orange. Optiunile de la Orange sunt mai bune decat cele de la Telekom. La Telekom cu optiunea N5, de 5€, primesti doar 5 gb de internet, pe cand la Orange primesti un bonus (cred) 100 de gb pentru 60 de zile, daca incarci din MyOrange. 

Opinia mea e bazata strict pe beneficii. Daca vine vorba de alte criterii, atunci fiecare om stie ce i se potriveste. In functie de zona in care te aflii, este posibil ca Telekom sa aiba acoperire mai buna decat Orange, iar acoperirea e cea mai importanta.

O comparatie intre Orange si Telekom (pentru 5E):

  • Telekom: 5GB (ai optiunii) + Nelimitat (ca bonus), 1500 minute/sms nationale din care 100 minute internationale (nu stiu daca au diverse bonusuri prin concursuri)
  • Orange: 5GB (ai optiunii) + 100GB pentru reincarcarea prin MyOrange (ori credit, ori optiune), 1000 minute/sms nationale din care 100 internationale + diverse bonusuri prin Piniata Party

Facand o comparatie, teoretic, Telekom ar iesi mai bine (internet neilimtat) si minute nationale mai multe. Diferenta este data de semnalul receptionat la cei doi operatori.

Totusi, trebuie sa adaug o informatie: Telekom este in curs de inchidere a retelei 3G (am la firma niste abonamente de date si am primit o notificare standard prin care suntem anuntati ca reteaua 3G va fi, treptat, inchisa). Deci ma astept ca semnalul sa inceapa sa fie mai problematic in perioada urmatoare pentru anumite zone unde 3G-ul era singurul prezent.