anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transfer puncte Thank You catre altcineva

Laura_cio
Senior
Se pot transfera punctele Thank You către altcineva dacă nu vreau sa le folosesc sau se apropie de sfârșit perioada de valabilitate?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Da, poti, din contul tău My Orange secţiunea Beneficii - Orange Thank You, apoi urmează paşii:

 

Pasul 1. Alege cont: introdu numărul de telefon de pe care vrei să faci acest transfer

Pasul 2. La cine vrei să transferi: introdu numărul către care vrei să faci transferul şi numărul de puncte

Pasul 3. Câte puncte: alege câte puncte vrei să transferi 

Pasul 4. apasă butonul Transferă puncte. După finalizarea tranzacției, vei primi atât tu, cât şi persoana către care ai transferat puncte, un SMS de confirmare la alocare. 

 

Valabilitatea punctelor transferate rămâne neschimbată în urma transferului.

 

Update: Începând cu data de 16 septembrie 2021 nu mai este disponibil transferul de puncte thank you pentru abonații persoană fizică.

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri 26

Miha_Z
#StarMember
Azi am transferat toate punctele Thank You catre numarul mamei mele, ca dorea sa faca fidelizare cu achizitie de telefon. Facand pentru prima data acest transfer, mi s-a parut usoara procedura.

ANCA3050
Junior
Poți transfera maxim 300 puncte , o data la 4 luni ,maxim un transfer intr o luna de facturare . Poți face transfer după 12 luni de abonament in rețea.Abonatul care primește punctele poate primi de la 3 abonați puncte într o luna de facturare.poate face transfer după 4 luni de la primirea punctelor . Metodele de transfer sunt din meniul *100# sau din contul online secțiunea beneficii

Mădălin
Cunoscător certificat
Mă chinui de vreo câteva zile sa transfer câteva puncte pentru a ajuta pe.cineva la achiziția unui telefon și îmi apare mesaj din atașament...nu merge nici de pe al meu dar nici de pe al unchiului meu către mine apare la fel. Precizez că nu am mai făcut până acum astfel de transferuri , persoane fizice , eu am mai primit puncte thankyou prin transfer acum 2 luni de la un amic. Poate nu înțeleg eu bine regulamentul sau sunt alte condiții speciale (nescrise in regulament) care împiedică transferul său

Vio73
#StarMember
Încearcă și de pe un pc și vezi ce face.

Mădălin
Cunoscător certificat
Din păcate nu am un desktop sau laptop

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Mădălin nu poți face deocamdată transferul pentru că ai primit acum 2 luni și poți face după 4 luni de la primirea punctelor. În atașament ai toate informațiile despre transferul de puncte Orange Thank You. Poți găsi această secțiune în aplicația My Orange - Beneficii - Puncte Thank You - în partea de jos la Întrebări frecvente. Te mai putem ajuta și cu alte informații?

Mădălin
Cunoscător certificat
Dar nici nu pot să primesc?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Mădălin poți primi maxim 3 transferuri de puncte de la abonați diferiți într-o lună de facturare, iar ambele numere trebuie să aibă minim 12 luni de vechime. Poți vedea în atașamentul de la răspunsul meu anterior informațiile.

ROMANIAC
Începător
Daca un abonat are puncte THANK YOU care ii expira anul acesta si mi le transfera mie, aceste puncte imi expira si mie tot anul acesta sau au o noua perioada de valabilitate, de 3 ani?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, ROMANIAC. Bine ai venit în comunitate. Valabilitatea punctelor transferate rămâne neschimbată în urma transferului. Deci nu se prelungește termenul cu încă 3 ani după transfer. Am văzut că ai adăugat și o întrebare, pentru a nu duplica discuțiile te rugăm să continuăm aici :) Mai găsești alte informații despre transferul de puncte și aici: https://www.orange.ro/help/transfer-de-puncte-thank-you-75 Nu ai găsit nimic în magazinul online ca să le poți folosi? Sau poți beneficia de oferta cu triplare puncte la achiziție telefon si prelungire abonament cu 24 luni.

Florin_St_
Începător
Nu,nu se mai pot transfera puncte.Dau amaratii astia de la orange faliment,nu fac destui bani

Totusi , vreo explicatie logica pentru care nu se mai pot transfera punctele intre numere? Eu am 5 telefoane (familia+mama) . De ce sa nu pot transfera aceste puncte intre noi? (Nu ca ati mai avea vreo oferta atractiva in ultima vreme).