anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon nou cu punctele din plata facturii

kayl
Junior
Buna! Oameni buni, inainte se putea achizitiona un telefon doar cu punctele din plata facturii, de ce nu se poate cumpara cu puncte? Am deja un abonament, eu nu vreau sa prelungesc abonamentul si sa platesc in euro cand noi avem salarii in lei. Cum de oamenii astia nu se gandesc?
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Fiecare cu dorințele sale. Și eu aș vrea așa ceva, dar din păcate, nu se poate. Dacă ai multe puncte, se poate achita total sau parțial telefonul, dar trebuie să și prelungești. Dacă nu vrei abonament, ai posibilitatea să iți cumperi un telefon în rate prin card de credit și să folosești o cartelă prepay. Astea sunt variantele!

Pololică
#StarMember
In cazul in care nu s-a schimbat regulamentul (n-am primit nimic in sensul asta), poti achita un telefon nou cu puncte (in limita a 500E). Mai pe scurt: fara abonament, poti folosi maxim 5.000 puncte, cu abonament poti folosi maxim1667 puncte. Daca ai multe puncte, poti combina punctele pentru un telefon cu prelungire si un telefon la liber. Legat de pret: ai dreptul sa refuzi abonamentul, dar asta inseamna sa nu mai folosesti serviciile. Cu exceptia Benefito Mobile, nimeni nu cere lei.

kayl
Junior
Nu cred, pe chat am vorbit cu ei si cica din pacate nu se poate plati cu punctele poti doar sa cumperi telefon, tableta cu prelungire abonament a cica il cumpar mai ieftin care minte aici? Nimeni nu cere lei, doar serviciile de telefonie cer in euro

Vio73
#StarMember
E mai ieftin cu prelungire de abonament, iar online punctele valorează de 3 ori mai mult. Nu înțeleg de ce să nu poți folosi punctele pentru achiziția unui telefon, la prețul standard, ca orice alt produs din magazinul online! Poate ne scapă nouă ceva!