anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai primesc punctele Thank you pentru utilizarea cardulul Orange Money

Buna ziua! De vreo 3 zile nu mai primesc punctele Thank you pentru utilizarea cardulul si Orange Money. Am facut alimentari, tranzactii, plata facturii si nu am primit niciun punct. Se mai acorda puncte? In aplicatia My Orange spune ca am primit 20% din contravaloarea facturii luna asta, dar eu nu am primit nimic. Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Da, am inteles. Am primit 50 de puncte si de asta nu mai primesc altele. Limita este de 50 de puncte pe luna.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

svetalex
Senior certificat
La plata online a facturii din My Orange sau Orange Money primesti 20% din valoarea facturii în puncte Thank You. Punctele se acordă după ce a fost înregistrată plata facturii și nu se acordă pentru utilizarea cardului (alimentări/tranzacții/alte plăți). Poţi afla câte puncte Thank You ai acumulat din contul tău My Orange, apeland Serviciul Clienti 300, prin apel la *100# sau de pe factura Orange. Aici se pot gasi mai multe informatii https://www.orange.ro/orange-thank-you/ Găsești mai multe informații la următoarele topicuri: - https://comunitate.orange.ro/questions/2190455-aflu-puncte-thank-you-folosi - https://comunitate.orange.ro/questions/2494978-campania-orange-thank-you-decat

Stiu toate astea,dar eu nu am primit niciun punct de cateva zile.Verific tot timpul punctele dupa fiecare tranzactie.De mai bine de 2 luni folosesc numai cardul Orange Money.M-am gandit ca poate fi vreo eroare in sistem.Sper sa primesc totusi punctele.La o factura de 460 lei,ar trebui sa se vada punctele. Multumesc pentru raspuns!

svetalex
Senior certificat
Așa cum ziceam, punctele OTY se acordă La plata online a facturii Orange la plata din My Orange sau Orange Money. Verifică dacă ai achitat factura prin una din cele 2 posibilități. Punctele OTY nu se acordă pentru utilizarea cardului (alimentări/tranzacții/alte plăți).

Am platit factura prin My orange cu cardul Orange Money.Am verificat,si de acum 5 zile,exact de cand am platit factura,nu mai primesc niciun fel de puncte.Pana acum 5 zile primeam puncte la fiecare tranzactie cu cardul,indiferent ca era alimentare sau plata.Pana acum 5 zile se acordau puncte la tranzactiile cu cardul Orange Money.

svetalex
Senior certificat
Știu că era o campanie în care se primeau 50 puncte thank you lunar prin tranzacțiile efectuate cu cardul Orange Money/aplicația Orange Money. poate că ai depășit acest număr de puncte alocate luna aceasta.

Anonim
Neaplicabil
Probabil ai primit 50 puncte luna asta, dupa ce se aloca acestea nu mai primesti puncte pana la finalul lunii, indiferent cate tranzactii faci, prin orice metoda - plata cu card online, la POS sau prin Orange Pay/Google Pay.

DanielaH
Moderator
@Radu-Laurentiu, ai clarificat situația punctelor Thank You? Câte puncte ai primit luna aceasta în urma tranzacțiilor?

Da, am inteles. Am primit 50 de puncte si de asta nu mai primesc altele. Limita este de 50 de puncte pe luna.

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru feedback! Vom marca noi răspunsul tău ca soluție pentru a fi de ajutor și celorlalți membri. Te mai așteptăm în Comunitate.