Am reîncărcat o cartelă prepay cu 6 € și nu am mai primit cele 20 puncte Orange Thank You (din My Orange varianta desktop ) Plus că soldul punctelor nu a mai fost actualizat din februarie 2021
Am încercat de două ori logarea și delogarea și nu a apărut nici o modificare a punctelor .
Am trimis un email la serviciu clienți sâmbătă cu captură ecran și duminică la prima oră am fost sunat. Mi-au spus că punctele de alocă doar la plata online cu cardul și sunt discuții să se acorde pentru toate metodele de plată ,cum era și normal.(eu am debit direct)
am avut si eu o problema cu actualizarea punctelor oty iar dupa ce am facut sesizare prin mail la serviciul.clienti@orange.ro cu dovezi screenshot am primit actualizare
Am încercat de două ori logarea și delogarea și nu a apărut nici o modificare a punctelor .
Am trimis un email la serviciu clienți sâmbătă cu captură ecran și duminică la prima oră am fost sunat. Mi-au spus că punctele de alocă doar la plata online cu cardul și sunt discuții să se acorde pentru toate metodele de plată ,cum era și normal.(eu am debit direct)
Așa este, @GOLDzila, punctele se aloca doar la plata directă din My Orange.
Vom marca noi răspunsul tău ca soluție pentru a fi de ajutor și altor utilizatori.
Mulțumim pentru feedback și te mai așteptăm.