anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Thank You vs Vodafone Club

FaraUnID
Campion certificat

In linii mari atat Orange Thank You cat si Vodafone Club sunt programe de loialitate gandite sa rasplateasca fidelitatea clientilor cu mentiunea ca Orange Thank You este destinat exclusiv abonatilor, pe cand Vodafone Club este destinat tuturor clientilor companiei.

 

Am ales Orange vs Vodafone pentru ca Telekom nu are implementat un asemnea program si, din cunostintele mele, nici RDS nu are un program de recompensare a clientior fideli.

 

Asadar haideti sa facem o camparatie intre cele 2 programe de fidelizare.

 

1. ORANGE THANK YOU - program dedicat adresat EXCLUSIV ABONATILOR - se lauda cu faptul ca "Te răsplătim pentru loialitatea ta și pentru că alegi să fii digital. Primești puncte Thank You la plata facturii prin My Orange sau Orange Money."

 

BENEFICIILE PROGRAMULUI ORANGE THANK YOU SUNT:

  • 20% din valoarea facturii în puncte OTY la plata din My Orange sau Orange Money;
  • 20 puncte OTY la reîncărcarea unui cont Orange PrePay cu minimum 6 € de pe abonamentul tău, din My Orange;
  • Valoare triplă pentru punctele OTY la cumpărarea unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni;
  • Bonus 512 MB/lună pentru fiecare an petrecut la Orange;
  • Bonus de ziua ta 1 lună de internet nelimitat + voucher cu 10% reducere pentru accesorii in magazinul online;
  • Bonus de ziua onomastică voucher cu 10% reducere pentru accesoriul dorit din magazinul online;

La acestea se adauga beneficiile pentru posesorii de card Orange Money. !!! ATENTIE !!!! Discutam exclusiv de cardurile de debit Orange Money:

  • 1 punct pentru fiecare tranzactie (alimentare cont, plata cu cardul, plata factura Orange sau de utilitati la peste 70 furnizori, reincarcare Orange PrePay, incasare in lei, transferuri in lei/valuta, aprobare credit My Reserve);
  • 2 puncte pentru fiecare dintre tranzactiile de mai sus efectuate de catre clientii Orange care detin si un card de debit Platinum;
  • Lunar se pot primi pana la 50 puncte, iar valoarea punctelor poate ajunge până la 180 euro/ an, dacă le folosești la cumpărare telefon cu prelungirea abonament pe 24 luni din magazinul online Orange.

 

2. VODAFONE CLUB - Pentru tine, pentru el, pentru ea, PENTRU TOTI. Pentru că ești clientul nostru, fie că ai abonament, Cartelă, servicii fixe sau că ești client Vodafone Business, beneficiezi de oferte de la toți partenerii din noul program de loialitate.

 

In cazul Vodafone Club, exista un Marketplace disponibil în contul Vodafone si in aplicatia My Vodafone in secțiunea "Program de loialitate" . Aici îți poți rezerva vouchere la comerciantii parteneri și le poți folosi ca să cumperi cu preț redus atât online, cât și în magazine, de la comercianții tăi preferați.

 

BENEFICIILE PROGRAMULUI VODAFONE CLUB:

      • Educație până la 33% reducere
      • Sport până la 70% reducere
      • Sănătate până la 40% reducere
      • Modă până la 15% reducere
      • Culinar până la 20% reducere
      • Tehnologie până la 70% reducere
      • Electronice până la 20% reducere
      • Mobilitate până la 20% reducere
      • Pentru copii până la 25% reducere
      • Pentru acasă până la 10% reducere
      • Îngrijire până la 20% reducere

In momentul de fata, partenerii inscrisi in programul Vodafone Club sunt:

      • Bitdefender, Deichmann, BalckCab, Vivre, InterSport, Salomon, 7card, Glovo, BestKids, Carturesti.ro, Lego, AVstore, Arthur, Jerry's Pizza, Under Armour, Domino's, Logiscool, Regina Maria, Flanco, Floria, Philips, Yves Rocher, H&M, !!! REVOLUT* !!!

*Folosește cardul Revolut pentru plățile tale către Vodafone si primești 30% din sumă înapoi, direct pe cardul tău, în limita a 30 lei per tranzacție.

 

Va las pe voi sa stabiliti care program de loialitate ofera beneficii reale adaptate pe nevoile reale ale clientului.

 

@Reteaua #1 Voi cu ce plusati? Cam pe cand un program Orange Thank You de genul acesta?

13 Răspunsuri 13

DanielaH
Moderator
@FaraUnID, mulțumim pentru topic! Așteptăm și alte păreri din partea celorlalți membri despre cele două programe de fidelizare.

FaraUnID
Campion certificat
Practic ceea ce am spus au pe topicurile legate de ofertele Orange Money si despre cum ar trebui sa arate un program de loializare, a fost implementat de Vodafone. Din lista de parteneri Vodafone prezenti in momentul de fata in Vodafone Club, la mine in oras "se ezixsta" cu prezenta fizica: Deichmann, InterSport, Glovo, Flanco, Yves Rocher, H&M. Adica magazine care comercializeaza fie produse de stricta necesitate, fie produse de uz general si cu folosinta indelungata: electronice, electrocasnice, imbracaminte, incaltaminte, iginena - cosmetice, catering - delivery. Programul care ofera o reducere de 10% in magazinul online propriu si doar pe accesorii sau programul care ofera pana la 70% reducere pe segmentul sport cand vrei tu si de cate ori vrei tu? P.S. - Anul trecut nu am beneficiat nici de acea luna de internet gratuit si nici de voucherul de 10% reducere! Multumesc Orange Romania aka Reteaua #1!

Anonim
Neaplicabil
Eu folosesc si Orange si Vodafone, deci implicit si programul de loialitate mai sus mentionat. Cel de la Vodafone e mult mai bogat, asta e clar. Recent am discutat cu cineva din conducerea Vodafone pentru a imbunatati reteaua mobila din orasul meu si, spre suprinderea mea, am reusit sa intru in contact cu o persoana-cheie din companie si mi-a si raspuns! Nu doar ca a raspuns, dar acum s-a marit capacitatea retelei la un nivel la care nu a existat vreodata. Deci, jos palaria pentru asta si pentru ca sunt deschisi sa stea de vorba cu clientii lor in mod direct si sa si faca ceva, ca doar vorbarie goala nu ma ajuta si nu ma incanta cu nimic. P.S: Cred ca ar fi bine sa reintroduceti macar acei 10% reducere din valoarea lunara a facturii platite/a creditului reincarcat online.

mihai_13
Maestru
nu inteleg o treaba daca ma duc la Flanco si vreau sa cumpar un telefon de 1000 lei platesc numai 300 lei ? (Tehnologie până la 70% reducere)

Vio73
#StarMember
Eu cred că fiecare poate alege ce dorește, în funcție de ce i se potrivește și de calitatea rețelei în zona lui. Că VDF a venit cu un program de loialitate mai bun acum, foarte bine! Asta îi obligă și pe cei de la Orange să îl îmbunătățească și pe al lor, care a stagnat de vreo câțiva ani buni, dar care a fost mai bun decât cel al Vodafone. Așteptăm îmbunătățiri pe partea aceasta și de la Orange, dar cu reduceri la telefoane și la alte gadgeturi, abonamente, bonusuri mult mai mari de internet, în funcție și de vechime, etc. Cred că se poate!

FaraUnID
Campion certificat
@Vio_73 Programele de fidelitate nu sunt gandite pentru cei care aleg ce doresc, "în funcție de ce i se potrivește și de calitatea rețelei în zona lui" Programele de fidelitate sunt gandite sa-i rasplateasca pe cei care sunt deja clienti. Iar dupa cum vezi, programul Vodafone Club se adreseaza inclusiv clientilor PrePay. Cei care vor veni in retea pe baza calitatii rețelei în zona lui exista ofertele de portare. In reteaua #1 din Romania, programul Phone Credit a devenit o bataie de joc pentru ca: - trebuie reincarcat lunar cu mini 6 euro; - daca intr-o luna nu reincarci sau daca reincarci cu 5 euro, PIERZI TOT CREDITUL BONUS ACUMULAT; @mihai_13 Nu neaparat. Probabil sunt niste reduceri diferentiate in functie de categorie produs / subcategorie categorie produs si valoare lui. In zona tech intra si Bitdefender, prin urmare poate fi si ceva de genul "Cumpara o licenta Total Security pentru 5 PC / 5 ANI si ai reducere 70% din pretul standard" , sau ceva de genul acesta.

FLo1
#StarMember
@mihai_13: Fiecare înțelege o reclamă așa cum vrea. Și Orange o practică: îți oferă PÂNĂ LA 288 de euro, dar cu condiția să le cumperi un device cu vreo 2000 euro și abonament de 25 euro, iar pe deasupra să te legi de mâini și de picioare pentru 24 de luni. Merită? Este doar ambalajul a ceva ce nu recomnad a fi deschis. (vezi oferta extraordinară aici: https://www.orange.ro/oferte-speciale/ ) @Vio73: ”Fiecare alege ce dorește”. Corect. Dar când clientul dorește și nu poate alege pentru că nu i se dă, sau ceea ce i se dă poți numi , atunci acel client trebuie să-și îndrepte atenția spre un partener care îi înțelege nevoile și îl tratează cu respect, de la egal la egal. Nicidecum un tratament părinte-copil din categoria Și așa cum se știe, aceste fidelizări nu sunt decât niște firmituri căzute de la masa stăpânului pentru cei care dau din coadă așteptând să prindă ceva din ceea ce mai cade. Dar în lipsa lor te-ai simți mai bine, tu ca un client corect și respectat ce dorești să fi? Sau dacă le accepți, merită prețul acestor firmituri? Și toată problema (până să nu-mi fie ștearsă/editată ideea) este că ești invitat la dans, fără ca măcar să se respecte pașii dansului, iar de multe ori nici nu ți se spune ce trebuie să dansezi. C-așa-i în... tenis. Ultima trăsnaie fiind cea cu informările de pe factura electronică ajunse adevărate ”surprize” cu efect întârziat la 30 de zile. Și vor mai fi muuuulte îndurate până să se schimbe ceva (că tot se va schimba într-un final), atât în privința resurselor generoase, perioadelor de valabilitate, sau perioadei de grație (în cazul prepay), dar în special a tarifelor solicitate. Am citit o vorbă de ”duh” în aceste zile vis-a-vis de vaccinuri (nu le nominalizez, că nu e locul, dar fac o analogie), care se aplică excelent în acest caz: Orange și Vodafone sunt cei mai BUNI, dar Digi este mai RAPID. Tu cum îți alegi.... să treci?

FaraUnID
Campion certificat
Oricum ai da-o, asa cum stau lucrurile acum, Vodafone Club este peste Orange Thank You.

mihai_13
Maestru
Florin&FaraUnID mie si cred ca si voua va plac lucrurile "clare" nici portocala nu 'da"(ofera) ceva clar -daca ati observat totul este negociabil(abonamente-telefoane) si daca nu esti "istet" nu ai sa reuseti sa "prinzi" ceva "mai bun" dar nici vodafone nu "da"(ofera) ceva clar , chestia cu procentele xx% mi se pare de "larga" toleranta si ambigua - eu prefer o retea care sa-ti zica clar ; pentru telefonul asta dai x lei la liber x lei dai la abonament x lei in rate la abonamentu x sau y - de exemplu la portocala se negociaza cati bani dai avans la un telefon in rate de parca "operatorul" a vazut fluturasul meu de salariu (bine inteles nu a vazut) si-mi zice ca trebuie sa dau 2000 lei avans si rata 90 lei -cand rentabil pentru mine ar fii sa dau 170 lei lunar(e mai greu sa scoti din buzunar 2000 lei deodata)

FaraUnID
Campion certificat
@mihai_13 Vodafone ofera un voucher de 100 euro, la activarea unui abonament Flex, voucher care putea fi folosit la achizitia unui telefon Samsung din gama S21. vs Orange Yoxo care oferea un voucher de 25 lei in aplicatia Tazz. Credeam din experienta anilor trecuti ne-am lamurit in privinta formularilor de genul "reducere de pana la XX %". De Black Fraier Day 2020 reteua #1 se lauda cu reduceri de pana la 90% la anumite produse. Care au fost acele produse reduse care au beneficiat de o reducere reala de 90% ???

mariancirjau
Junior entuziast
Sincer? De departe Orange bate Vodafonul cel putin din punctul meu de vedere. Daca vreau reduceri la diversi comercianti le optin si singur ...... Am fost client vodafone timp de 8 ani cu facturi de 800 de ron si drept urmare am renuntat la ei tocmai din acest aspect.

Turdeanul
Explorator
Buna dimineata,interesanta comparatia intre cele 2 servicii.Plus ca in acest mod pot vedea si cei din reteaua Vodafone ce avantaje si dezavantaje are reteaua lor si daca e cazul sa se porteze pe Orange.

Someone
Începător
Foarte buna comparația făcută, succinta și cuprinzătoare. Și am văzut aceleași păreri și în răspunsurile trimise de alți membri (ce-i drept, nu toți). Totuși, programul thank you nu a rămas doar în urma, ci a fost dat în urma De mai multe ori în ultimii ani, mă și întreb dacă ar mai avea vreun scop acest program, altul decât cel de a încărca inutile meniurile site-ului sau aplicațiilor Orange, care și asa se încarcă cu cea mai mare dificultate.