anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nealocare puncte thank you la tranzacțiile de alimentare Revolut

7UP
Explorator

Buna seara, utilizez aplicația orange Money de mult timp și fac plăti , alimentări , si reincarcari din aplicație. Folosesc un iPhone iar pana luna trecută primeam puncte pentru tranzacțiile de alimentare Revolut si plăti la magazin de minim 5 lei. Luna aceasta nu am primit punctele pentru plata nici la plata in magazine comerciale nici pentru încărcare Revolut.

Am discutat cu ei și au deschis o sesizare rezolvabilă in 3-5 zile, ma suna ieri o domnișoara și îmi spune ca nu se mai primesc puncte pentru ca alimentarele Revolut și curve sau ce alte carduri mai sunt de pe 31.10 fără nici o notificare sau o informație pe site oficială. Am solicitat punctele care trebuie sa mi se cuvina și acum aștept un răspuns oficial 

 

A mai pățit cineva aceasta problema ? Ba mai mult încerc sa plătesc factura din MY orange și îmi apare ca a apărut o eroare sa încerc mai târziu de 2 zile.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu ştiu ce se întâmplă cu Revolut, dar foloseşte şi tu la alte tranzacţii cardul respectiv, pentru a primi punctele respective lunare. Eu aşa aş face, pentru că sunt alte posibilităţi!

Spune-le însă să rezolve treaba pentru a putea plăti factura!

Baftă!

Baftă!

7UP
Explorator

Încă aștept sa vedem mometan nu m-a sunat 

DanielaH
Moderator

@7UP, s-a rezolvat/ clarificat situația?

Încă aștept sa fiu sunat mi-a spus ca o sa ma sune următoarea zi dar au trecut 3zile oricum termenul de răspuns este de 5 zile mai aștept încă