anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Accesorii pe puncte Orange Thank You online

Neaplicabil
Pot sa achizitionez accesorii pe puncte Orange Thank You online?
Daca da, pot fii ridicate din magazin?
10 Răspunsuri 10

teacher_
#StarMember

Salut!

Da, poți face achiziții de accesorii pe puncte Thank You.

Eu mi-am cumpărat un încărcător și niște căști, au scăzut suma pe care o aveam pe puncte, și am platit diferența.

Recomandarea mea este sa faci asta într-un magazin Orange.

Ai aici detalii https://www.orange.ro/help/care-este-valoarea-punctelor-thank-you-i-cum-le-pot-utiliza-73

 

Trebuie sa fii activat în contul tău Orange, selectezi produsul și alegi ca modalitatea de plata puncte Thank You.

Îți atașez SS despre cum merge.... Mi-am ales un încărcător de telefon, și mi-a apărut cate puncte am. Apoi am dat continua, și poti selecta atât modalitatea de plata, cate puncte folosești, cât și de unde poți să le ridici.

Ai detalii aici https://www.orange.ro/magazin-online/beneficii

Sa ne spui ce ai făcut.

 

Razvan
#StarMember
Sigur ca da! E de preferat sa ridici din magazinul fizic, ca poți testa accesoriul respectiv și nu mai plătești transportul, care de multe ori poate însemna o valoare consistentă din produsul final. Punctele thank you valorează mai mult în magazinul online doar la prelungirea unui abonament cu 24 de luni și la achiziționarea unui telefon.

Jay
Campion certificat
Se pot achizitiona accesorii pe puncte thank you online si se pot ridica dintr-un shop care iti convine tie, care este mai aproape de tine.. Trebuie sa alegi, cand faci comanda, modalitatea de transport si sa cauti in lista de shop-uri..

Miha_Z
#StarMember
Poti achizitiona accesorii cu punctele Thank You si solicita sa-ti fie trimise intr-un magazin Orange. Daca preferi sa comanzi din magazinul online tine cont si de programul Hot Summer unde la fiecare grad peste 20° primesti o reducere de 1%. Azi de exemplu primesti 14% reducere. Sfatul meu este sa iei direct dintr-un magazin Orange daca tot vrei sa fie livrat acolo, pentru a evita plata transportului la produsele sub 50 Euro. https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii

Vio73
#StarMember
Se poate achiziționa și poți beneficia în plus și de reducerile uneori consistente ( în funcție de gradele de afară) din cadrul programului Hot summer! Mare atenție la transport. Succes!

Laura_cio
Senior
Da, se pot achiziționa produse online pe puncte Thank You. Eu am achiziționat in decembrie in acest mod. Poți sa le primesti acasă sau la un magazin Orange.

Romeo_
Senior certificat
Bine era daca acest lucru se putea face si cu bonus credit la prepay pt ca mi se stricase cablul de reincarcare si aveam ceva adunat dar nu pot cumpara decat telefoane :(((

DanielaH
Moderator
@Y, ai achiziționat accesorii? Revino în Comunitate și povestește-ne ce ți-ai luat și cum a decurs procesul. Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!

Miha_Z
#StarMember
@Romeo ar fi bine ca din phone credit-ul strans la PrePay sa se poate achizitiona si accesorii, asa cum este in cazul punctelor Thank You.

Barcan_Bogdan
Începător
Da poți achiziționa accesorii pe puncte și tot in același timp poți opta pentru ridicarea lor din cel mai apropiat orange shop.