anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Deranjament televizoare

Isabelle
Începător

Am plătit factura, dar nu îmi merg televizoarele. Aveți idee ce le pot face? Am încercat pornit/ oprit/ scos din priza/ sursa.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate e vreo problemă cu mufele, conexiunile, cablurile, etc. Dacă nu se schimbă nimic, te sfătuiesc să suni la Deranjamente, adică la 300 sau 0374300300 ( din orice rețea) și apoi formezi 1-3-2, chiar dacă te va identifica Gia cu ultimele 6 cifre din CNP, pentru asistență sau le scrii pe Chat Djingo, din secțiunea Contact, etc.

Baftă multă!

FLo1
#StarMember

@Isabelle: Bun venit în Comunitate. Abonamentul pentru TV a fost plătit înainte de data scadentă sau după această dată? Într-un magazin Orange sau prin bancă (online sau ATM)? În funcție de metoda de plată aleasă, suma este încasată mai repede sau mai târziu. De asemenea, plata neîncasată la timp atrage după sine întreruperea serviciilor până la plata restanțelor aferente. Ar trebui să se activeze serviciile după încasarea plății.

delfinas
#StarMember

Isabelle, bun venit in Comunitate!!!

Televizoarele nu se aprind sau nu au semnal de la antena? De când ai problema asta? A fost vreo problema de rețea electrică de curând?

DanielaH
Moderator

@Isabelle, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.