anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Plati castigatoare cu Orange Money - Campanie de iarna

Anonim
Neaplicabil
A inceput o noua campanie care rasplateste clientii care fac plati cu cardul Orange, fie in online sau offline. 🙂
Citez:
Cum primești bani înapoi
Primești înapoi 10 lei la fiecare 5 plăți cu cardul Orange Money, fiecare de minimum 25 lei, efectuate la comercianți sau pe internet până la 14 martie 2021.
Poți primi înapoi maximum 50 lei pentru toate plățile realizate în perioada ofertei.
Răsplată de bun-venit
Dacă ți-ai făcut card înainte de 15 decembrie și nu ai efectuat nici o tranzacție, primești 10 lei înapoi pentru prima plată, ca răsplată de bun-venit.
E nevoie ca plata să fie de minimum 25 lei.
Perioada ofertei
Oferta este valabilă între 15 decembrie 2020 – 14 martie 2021.
Banii sunt returnați în contul digital Orange Money în maximum 10 zile lucrătoare de la încheierea ofertei.
Detalii aici:
https://www.orange.ro/money/oferte/
8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember
La un card nefuncțional este mare festival, deși este banal, aș zice chiar fenomenal. Atâtea erori de aplicație, reîncărcari nereușite fără explicație, topicuri nenumărate cu plângeri nerezolvate. La un așa context jenant, cu așa feedback deranjant, este normal ca să aplici o campanie păcălici. În caz contrar mai vechi clienți nu vor mai fi permanenți, de Orange Money dependența va dispărea precum clemența față de aplicația total nefuncțională și care pentru mine mai este și nasoală.

FaraUnID
Campion certificat
"Primești înapoi 10 lei la fiecare 5 plăți cu cardul Orange Money, fiecare de minimum 25 lei, efectuate la comercianți sau pe internet până la 14 martie 2021." - Se iau in calcul si platile dublate de aplicatie? O campanie jenanta pentru un serviciu de toata jena. Cred ca cel mai onest lucru ar fi ca Orange sa scoata din priza serverul Orange Money, sa-si concedieze developerii, sa-si ceara scuze in mod public fata de clientii Orange Money, iar produsul in sine sa fie oferit in parteneriat cu o institutie bancara veritabila. Macar Telekom au avut un minim de decenta + fler si ofera serviciul Telekom Banking prin intermediul unei entitati bancare in cel mai pur sens al cuvantului.

RafaHelper
#StarMember
Orice oferta este binevenita desi as vrea sa vad ca se investeste mai mult in dezvoltarea aplicatiei.

Vio73
#StarMember
Mie îmi funcționează destul de bine, cu unele mici excepții. E bine de știut, ca să fac toate plățile cu Orange Money. Mulțumesc !

Anonim
Neaplicabil
Daca ar fi sa dau un feedback legat de Orange Money as putea sa fac referire la cei 10% inapoi din valoarea facturilor, chiar era un bonus foarte bun. :) Pacat ca s-a scos...

AnTT
Explorator
Vad ca avem numai de castigat si din aceasta campanie, asa ca voi plati in continuare cu cardul Orange Money. Succes si voua si un 2021 cu reusite!

TheSpecialist
Maestru
Au început sa vina bonusurile pt campanie. Eu am primit azi 50 lei , înapoi pe card.

Și eu am primit bonusul de 50 lei. Sper ca serviciul Orange Money să mai facă și alte campanii asemănătoare! Folosesc cardul Orange Money la plata tuturor facturilor!