anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Campania Orange Money Recomand și câștig

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

De astăzi este activă o nouă campanie Orange Money: Recomand și câștig.

 

Ce presupune?

Puteți primi bonus 150 lei pentru fiecare recomandare Orange Money pe care o faceți prietenilor pe baza link-ului vostru unic de acces.

 

Ce trebuie să facă prietenii?

  • să își deschidă cont Orange Money
  • să activeze un card de debit sau de credit Orange Money
  • să utilizeze cardul de debit sau de credit Orange Money pentru o tranzacție de minimum 50 lei, la POS sau pe internet sau pentru o plată de factură sau un transfer valutar, până pe 31 martie 2022.

 

Cum puteți face recomandările?

Le trimiteți prietenilor link-ul unic de acces către descărcarea aplicației. Link-ul unic îl găsiți în aplicația Orange Money/Meniu/Recomandă Orange Money.

 

Campania este valabilă în perioada 14 februarie 2022 – 13 Martie 2022 și aici aveți mai multe detalii și regulamentul: https://www.orange.ro/money/oferte/

 

23 Răspunsuri 23

Vio73
#StarMember
Mi se pare destul de tare ideea și sper să aibă succes! Sper să se vină cu inițiative din acestea din ce în ce mai multe și mai avantajoase. Mulțumim!

And04
Senior
O idee super, multumim pentru informatii!

Viocat
Senior certificat
La revolut a mers foarte bine. Sa vedem acum daca sunt doritori de OrangeMoney

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, recomandam. 🙂 Mersi frumos!
Client Orange

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Mulțumim pentru noutăți.

alesis75
Începător
Buna, Am recomandat Orange money unei cunostiinte, a facut tranzactii, pina in data de 20.02, dar nu am primit niciun bonus.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ai idee daca persoana careia i-ai recomandat Orange Money a si intrat din link-ul oferit de tine? Daca nu, nu se face asocierea cu contul tau, si nu are cum sa-ti intre premiul. De asemenea, observ ca sunt anumite date pentru premii: "Premiul se va acorda in contul Orange Money astfel: - pe 21 februarie pentru utilizatorii eligibili din perioada 14 februarie 2022 – 20 februarie 2022 - pe 28 februarie pentru utilizatorii eligibili din perioada 21 februarie 2022– 27 februarie 2022 - pe 07 martie pentru utilizatorii eligibili din perioada 28 februarie 2022 – 06 martie 2022 - pe 14 martie pentru utilizatorii eligibili din perioada 07 martie 2022 – 13 martie 2022 - pe 21 martie pentru utilizatorii eligibili din perioada 14 martie 2022 – 20 martie 2022 - pe 28 martie pentru utilizatorii eligibili din perioada 21 martie 2022 – 27 martie 2022 - pe 04 aprilie pentru utilizatorii eligibili din perioada 28 martie 2022 – 31 martie 2022" Mai multe informatii in regulament: https://www.orange.ro/money/assets/pdf/regulament-campanie-om-member.pdf Acuma, daca persoana careia i-ai recomandat Orange Money a indeplinit toate conditiile descrise in regulament, teoretic astazi ar fi fost ziua pentru primul premiu. Deci...banuiesc ca ceva s-a intamplat. Fie persoana nu a intrat din link-ul tau, fie...altceva. Ai mai jos si conditiile extrase din acelasi regulament: "4. MECANISMUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE 4.1. Participantii la Campanie vor fi considerati clientii titulari ai unui cont Orange Money, care recomanda persoanelor fizice (cu varsta de minim 18 ani si domiciliul/resedinta in Romania) sa solicite deschiderea unui cont Orange Money, sa activeze un card de debit sau de credit Orange Money si sa utilizeze cardul pentru cel putin o tranzactie de plata de minimum 50 lei, la POS sau pe internet, sau o plata de factura sau un transfer valutar, pana la data de 31 martie 2022 inclusiv. 4.2. In vederea recomandarii de potentiali clienti, Participantul va putea distribui prin canale virtuale link-ul unic de acces catre descarcarea aplicatiei. Link-ul unic de acces se regaseste in aplicatia Orange Money/Meniu/Recomanda Orange Money. 4.3. Persoanele recomandate isi vor descarca aplicatia Orange Money utilizand link-ul unic de acces pus la dispozitie de catre Participant. 4.4. In perioada 14 februarie 2022 – 31 martie 2022, este necesar ca persoanele recomandate sa deschida contul Orange Money, sa activeze un card de debit sau de credit Orange Money si sa efectueze cel putin o tranzactie de plata de minimum 50 lei cu cardul de debit sau de credit Orange Money, la POS sau pe internet, sau o plata de factura sau un transfer valutar. 4.5. O persoana recomandata poate participa la campanie daca recomanda la randul sau alte persoane eligibile, in perioada campaniei (14 februarie 2022 – 13 martie 2022)."
Client Orange

Klau1979
Junior entuziast
În urma cu 5 minute mi-au fost alocate bonusurile in cadrul campaniei Recomand si castig.

alesis75
Începător
Am recomandat Orange Money, persoana respectiva a instalat aplicatia din link dar nu am primit niciun bonus 😞

Mimi_8
Începător
Da este super aplicatia o recomand tuturor

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@alesis75 ca să poți primi bonusul persoana pe care ai recomandat-o trebuie să îndeplinească condițiile menționate de arsradu mai sus.

Estatyx
Începător
La fel ca și alesis75 nici eu nu am primit bonusul pentru contul creat unchiului meu, deși am efectuat toți pașii. Din cauză că unchiul meu este în vârstă și nu are smartphone nici tangență cu sfera IT-ului, l-am asistat personal în deschiderea contului, în felul următor: 1. De pe smartphone-ul meu i-am creat contul folosind link-ul generat de aplicația Orange Money salvat anterior. 2. Am comandat cardul fizic. 3. I-am transferat 53.08 lei cu care am făcut o tranzacție online înainte de sosirea cardului fizic; moment în care a primit pe cont 50 lei, conform campaniei 3x50. 4. După sosirea cardului, de la ATM a extras cei 50 lei folosind PIN-ul, realizând astfel activarea. 5. I-am transferat 10 lei pentru taxa pentru livrare curier și 139 lei pentru ultimul pas, achiziția cu cardul în valoare de minim 50 lei, achiziție efectuată sâmbătă. Pot să presupun că eroarea a fost cauzată de incompatibilitatea aplicației cu Dual apps de la Xiaomi, conturi diferite având același device ID, un bug al MIUI 12.5 Enhanced Edition, etc... Oricum, nu prea contează fiindcă oricum i-aș fi făcut contul săptămâna următoare, la ce îi trebuie lui Orange Money este un pic peste Revolut. P.S.: Nu aștept(și nici nu vreau) răspuns din partea vreunui moderator, oricum se merită deschis un cont de Orange Money și fără recompensă, în primul rând pentru lipsa limitei inferioare la alimentarea instant de pe card și retrageri cu comision 0 de la orice ATM. Banca mea îmi ia 5 lei la fiecare retragere, așa că pot folosi Orange Money pentru a mă eschiva de acest "privilegiu".

Vio73
#StarMember
Felicitări și bun venit in ,,club"! Să te bucuri din plin de toate avantajele acestor facilități!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Helloz! O intrebare la campania asta: are vreo importanta daca nu se emite si un card fizic (cel putin nu momentan)? Nu vad sa se specifice undeva lucrul asta, nu vad sa fie nevoie neaparata de un card fizic...dar am zis sa confirm.
Client Orange