anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Află noutăți despre campaniile Orange Money, PrePay, magazin online și Xiaomi

DanielaH
Moderator

Ne pregătim de Sărbători, iar în această perioadă ne plac și mai mult surprizele, fie că achiziționăm un produs pentru noi, fie că dăruim un cadou cuiva drag.

 

Dacă sunteți fun Xiaomi, atunci CampaniaMi Fun Festival 2021 este pentru voi.

Sunt oferte speciale la produsele Xiaomi (telefoane, ceasuri, mini scootere electrice, aspiratoare, purificatoare de aer și camera de supraveghere), exclusiv online + cadouri surpriză.

Campania se desfășoară în perioada 15 aprilie – 05 mai, în limita stocului disponibil.

Puteți vedea aici toate produsele, dar și condiții de achiziție: https://www.orange.ro/oferte-speciale/#mifanfestival

 

Vreți să achiziționați telefoane, tablete, accesorii sau obiecte conectate?

Campania Zumzet mare printre oferte s-a prelungit până în data de 10 mai.

Aveți aici toate detaliilehttps://www.orange.ro/oferte-speciale/

 

Aveți un card Orange Money?

Fiecare tranzacție de plată în valoare de minimum 25 de lei, efectuată prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei vă poate aduce 1.000 euro prin tragere la sorți.

Nu aveți card Orange Money? E un prilej bun să vă faceți unul.

Perioada ofertei Plătești și câștigi cu cardul tău Orange Money este 15 Aprilie 2021 - 14 Mai 2021.

Mai multe detalii găsiți aici : https://www.orange.ro/money/oferte/

 

 

Binențeles, sunt promoții și pentru utilizatorii PrePay.

Campania Distracția e mereu câștigătoare aduce 50GB bonus + un premiu surpriză prin tragere la sorți, cu o opțiune PrePay de minimum 5 euro.

Înscrierea se face la *100#. Găsiți regulamentul și mai multe detalii in pagina campaniei https://www.orange.ro/prepay/castiga/

Campania se desfășoară în perioada 22 aprilie- 30 iunie 2021 iar desemnarea câștigătorilor va avea loc în perioada 5-7 iulie 2021.

 

Spor la cumpărături și baftă la tragerile la sorți!

6 Răspunsuri 6

Lucifer
Cunoscător
Multumim @DanielaH pentru postare. Totusi am o intrebare referitoare la premiul de 1000 de euro castigati prin Orange Money: este considerat venit si trebuie platite taxe? Le plateste Orange sau castigatorul? Merci!

DanielaH
Moderator
Pentru premiul de 1000 de euro din campania Orange Money, taxele și impozitele sunt virate de către Orange Money, iar premiul este acordat integral în contul de Orange Money al clientului, suma fiind convertită la cursul BNR din ziua extragerii.

FaraUnID
Campion certificat
1. Trotineta electrica XIAOMI MI PRO 2 la pretul de: - 2743 lei in reteaua #1 VS pretul de 2199 lei in Altex 2. Smartwatch XIAOMI Mi Watch Lite la pretul de: - 294 lei in retea #1 VS pretul de 279 lei in Altex 3. Bratara fitness XIAOMI Mi Band 5 la pretul de: - 194 lei in reteaua #1 VS pretul de 128 lei in Altex 4. Telefon XIAOMI Mi 10T Pro 5G 128GB ROM / 8GB RAM la pretul de: - 2543 lei in reteaua #1 VS pretul de 1999 lei in Altex Practic la Altex, cu 2543 lei cumperi: - 1 x telefon XIAOMI Mi 10T Pro 5G (1999 lei) - 2 x bratara fitness XIAOMI Mi Band 5 (128 lei) - 1 x smartwatch XIAOMI Mi Watch Lite (279 lei) - si mai ramai si cu 9 lei pentru a apa plata cu lamanie Spor la cumpărături, fara imbulzeaza si respectand normele sanitare in vigoare. P.S. - @DanielaH Transmite-lo colegilor din magazinul online Orange sa nu valideze mai mult 1 produs comandat / adresa e corespondenta astfel incat sa ajunga la toate lumea.

FLo1
#StarMember
Când e vorba de plăți, Orange aplică ”cursul BNR din ziua extragerii”, dar dacă e vorba de încasări, atunci Orange știe să facă o conversie la ”cursul Orange”, un curs cu peste 10-15 bani mai mare, mai exact în cazul zilei de astăzi, Curs BNR 1 euro = 4.9270 lei, dar Orange te ”facturează” la un curs 1 euro = 4,9978 lei. Diferența.... ghiciți în care buzunar rămâne?

Vio73
#StarMember
Am început să folosesc mai mult cardul Orange Money în ultima vreme! Mulțumim pentru postare și detalii și succes tuturor!

Neaplicabil
@Lucifer impozitul datorat are 2 componente: unul îl plătește Orange, celălalt o să-l plătești tu... când se prind cei de la ANAF cum stă treaba... dar nu mai târziu de 5 ani că se prescriu datoriile către fisc.