anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] 24 de rate fără dobândă (și) de Black Friday, oriunde în lume

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Stiați că alături de campania de Black Friday din magazinul online este disponibilă și o super ofertă de la Orange Money?

 

Până la 31 decembrie 2021 puteți face cumpărături cu plata în 24 de rate fără dobândă oriunde în lume cu cardul de credit Orange Money.

Cum? Foarte simplu. Orice plată de minimum 300 de lei prin cardul de credit Orange Money este eligibilă si puteți selecta direct din aplicație între 2 și 24 de rate lunare fără dobândă, în termen de maximum 15 zile de la data plății.

 

Aici găsiți toate detaliile ofertei.

Spor la cumpărături! 

 

Update - oferta a fost prelungită până la 30 septembrie 2022

 

 

4 Răspunsuri 4

caracostea
Junior entuziast
Această facilitate de rate fără dobândă va fi disponibilă doar până la 31 dec? Ulterior acestei date nu va mai exista această posibilitate?

caracostea
Junior entuziast
Am vazut si in aplicatie banner cu posibilitatea de rate fara dobanda, iar acolo nu apare nicio mentiune ca fiind doar pana pe 31 dec. In momentul asta nu mi-e clar. Deci va exista aceasta posibilitate si dupa 31 dec? Multumesc!

DanielaH
Moderator
@caracostea, din informațiile pe care le avem în acest moment, oferta este disponibilă până la finalul acestui an. În cazul în care această perioadă va fi prelungită, vom publica pe site și vom anunța și în Comunitate.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
S-a prelungit oferta cu 24 de rate fara dobanda oriunde in lume pana la sfarsitul lui Martie 2022. :) Spor la cumparaturi!
Client Orange