la 28-01-2025 02:46 PM
Secțiunea închirieri filme Movie Go nu mai este disponibilă în Orange TV Go.
https://www.orange.ro/tv/tv-go/movie-go/
Se pare că Orange a decis că această secțiune nu mai este necesară.
Frumos ar fi fost ca Orange să-și fi anunțat atât angajații cât și clienții de acest lucru.
la 28-01-2025 03:40 PM
Într-adevăr, secțiunea Movie Go nu mai este disponibilă momentan în Orange TV Go, dar vă puteți bucura în continuare de filme gratuite în secțiunea Cinepub din Movie Go Unlimited.
În plus, în perioada 17 ianuarie - 17 februarie puteți viziona gratuit filmele din cadrul Festivalului de Film Francez disponibile pe platforma Orange TV Go.
la 28-01-2025 02:57 PM
Mi s-a parut mie ceva ciudat la aplicatie aseara. Ma uit la o emisiune-serial (Cold Case Files) si am vazut filmeFilbox si ceva Europene. In afara de Cold Case Files nu m-a atras inca nimic (cel putin nu ochiometric).
Ma gandesc ca poate au expirat (sau expira in perioada urmatoare) contractele sau nu numarul inchirierilor este prea mic pentru justificarea mentenantei?
28-01-2025 03:03 PM - editat 28-01-2025 03:11 PM
Nu am nimic împotriva, dar când 7 operatori îți dau răspunsuri copy/paste și îți spun că secțiunea este acolo și tu nu știi cum să o accesezi, începi să te enervezi puțin.
Răspunsul oficial: "Secțiunea a fost eliminată de echipa aplicații deoarece nu mai existau filme disponibile pentru închiriere"
"Am deschis o investigație deoarece nici noi nu am fost anunțați de acest lucru"
la 28-01-2025 03:40 PM
Într-adevăr, secțiunea Movie Go nu mai este disponibilă momentan în Orange TV Go, dar vă puteți bucura în continuare de filme gratuite în secțiunea Cinepub din Movie Go Unlimited.
În plus, în perioada 17 ianuarie - 17 februarie puteți viziona gratuit filmele din cadrul Festivalului de Film Francez disponibile pe platforma Orange TV Go.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor