anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money a devenit Evrixa

Ștefanqqqq3
Junior entuziast

Orange Money a devenit Evrixa si poate fii apela la *2024 .

În curând se va actualiza și aplicația!

Ce detalii ați mai aflat?

145 Răspunsuri 145

Am vazut si eu ca asa apar toate tranzactiile, indiferent de data in care sunt facute (daca scot tranzactiile, apare sigla Orange Money, doar ca in aplicatie apare evrixa).

Rebranding-ul este in curs pe iPhone în fata Android din păcate au făcut-o lată…

La mine functioneaza si pe Android si pe iOS. La fel de oribila si intr-un caz si in celalalt, din pacate.

Client Orange

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Orange Money și-a schimbat numele și identitatea pe 11 iulie 2024 si a devenit "evrixa!".

Odată cu această schimbare, ne poți găsi la numerele de telefon *2024 și 021 222 2024, adresa de e-mail hello@evrixa.com și canalele de social media (Facebook, Instagram, Linkedin). 
Și în curând website-ul www.evrixa.com, toate asociate noului brand.

arsradu
#StarMember

Acum cateva luni, cei de la (pe atunci) Orange Money mi-au zis ca voi putea folosi in continuare cardurile vechi (cu design Orange Money) si dupa rebranding. Si cel putin in Wallet, se pare ca inca apar cu design-ul vechi. Si evident, cardurile fizice pot fi folosite in continuare (daca nu sunt alte probleme). Deci, nu sunt obligat sa schimb cardurile.

Si asta e bine, pentru ca nu-mi place deloc design-ul cardurilor "noi". Cardul de debit Orange Money arata genial! Nu acelasi lucru pot sa-l spun despre cel de credit, dar asta e alta poveste. Parca ar fi fost facut de doua persoane diferite.

In fine. Momentan nu ma incanta nimic din ce vad in noua versiune.

Client Orange

Poate dupa ce preia Unicredit avem o noua aplicație mai faină

Nu mi-as face sperante. Am vazut cam ce design poate sa scoata Unicredit pentru aplicatiile lor. Nu e de bine. Ba din contra, sunt urate, si extrem de enervante de folosit.

Sunt tipic "bancare". Adica rigide. La capitolul design si ease of use, stiu o singura aplicatie ca lumea, si anume a celor de la ING. Aia e singura. Si asta pentru ca oamenii aia chiar isi dau interesul, si la design, si la functionalitate, si din cand in cand, mai asculta si feedback-ul clientilor.

Client Orange

Cred ca fac upgrade la card parca arata mai bine asta

Daca vrei Premium....clar, arata mult mai bine. Probabil ca nu au avut un design de clasa a 3-a pentru el...inca.

Client Orange

Stii de ce-mi aminteste chestia asta cu "Evrixa" (am scris Evrika de 2 ori pana sa scriu varianta "corecta", asta ca sa-ti faci o idee cat de neinspirat e numele ala)? Imi aduce aminte de faza din Friends cu Phoebe si Precious:

- Suzy, can I call you Suzy?
- My name is Precious.
- Yeah, I can't say that.  :))

Reactia lui Phoebe mi se pare de milioane. Si cam asa sunt si eu. I can't say Evri..x..a. Zici ca ai ceva in gat. Can I call it Evrika, like...everyone else probably?!

In fine...daca nu ai vazut Friends sau nu stii despre ce vorbesc, ai mai jos fragmentul respectiv.

Client Orange

Genial, au redevenit acesibile platile cu cardul

Se pare ca au actualizat design-ul si pentru cardul Visa Platinum.

arsradu_0-1720700769781.png

 

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Partea buna e ca acuma poți achiziționa cardul de credit chiar dacă nu ai veniturile raportate la anaf, doar cu adeverință de salariu :).

La Orange nu puteai face asta deși sunt multe ifn la care poți face credit și cu adeverință de salariu 

De obicei e mai simplu sa verifici intr-un singur loc (ANAF, in cazul de fata) veniturile. In anii "90 (si chiar si dupa) se faceau destule cu adeverintele respective. Nu zic ca nu mai sunt utile acele adeverinte (un coleg a venit zilele trecute cu o adeverinta de la Raiffeisen), dar parca ar fi mai sigur pentru ambele parti (banca/ifn, respectiv client) ca verificarea sa fie intr-un singur loc si repede. Oricum, e prima adeverinta pe care am completat-o in ultimii 7-8 ani (cred ca ultima a fost pentru mine in 2017 cand am luat casuta prin Prima Casa...).

Anonim
Neaplicabil

Sunt instituții unde salariile angajaților nu sunt raportate la anaf și singura soluție este adeverința, tot cu o adeverință am primit și eu creditul ipotecar de la brd