anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Actualizare My Orange - activare profil eSim din meniul telefonului

DannyGM90
Începător

Salutare, noul update pentru aplicația My Orange permite posibilitatea de a activa un profil eSim direct din meniul telefonului. Pentru a beneficia de noua opțiune trebuie sa actualizați la ultima versiune a aplicației My Orange din Google Play Store/ App Store.

1 Soluţie acceptată‚

Ca si recomandare pentru e-sim  la momentul actual ar fi destinal persoanelor care își achiziționează exclusiv telefoane din USA sau Asia  acolo unde slotul de Sim nu exista dar desigur in viitorul apropiat si Europa v a trece pe e-sim 

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Dimitrie569
Cunoscător

N-am dispozitiv compatibil eSim, și oricum nu o să trec la eSim până nu se va putea fără el 🙂

Sunt de acord cu tine.

Un coleg a venit cu o problema legata de roaming și nu putea testa pe un alt telefon sim-ul (avea esim și nici un alt telefon compatibil esim).

Daca avea SIM fizic, problema era rezolvată în câteva minute.

Mai sunt lucruri de îmbunătățit, deocamdată rămân la SIM fizic (am avut SIM fizic cu 10 ani vechime și nici o problema).

Deocamdată nu am găsit niciun avantaj la eSIM care să mă convingă să fac pasul.

La mine ultima versiune este:

1000002315.jpg

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Știam de acest avantaj, dar nici pentru mine nu este ceva woaw, în sensul că mă mulțumesc cu sim-ul fizic pe care îl am. Probabil că într-un orizont de timp previzibil vom trece toți la esim obligatoriu. Până atunci, pentru mine nu este nicio problemă sim-ul fizic! Mulțumim!

Ca si recomandare pentru e-sim  la momentul actual ar fi destinal persoanelor care își achiziționează exclusiv telefoane din USA sau Asia  acolo unde slotul de Sim nu exista dar desigur in viitorul apropiat si Europa v a trece pe e-sim 

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Clar, în acest caz poate fi un mare avantaj, normal!