anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Trucuri despre cum poți vedea mesajele șterse din WhatsApp

GeorgianaD
Moderator

Cele mai cunoscute aplicații de chat îți permit să ștergi mesajele trimise înainte ca acestea să fie vizualizate de către destinatar. Aplicația WhatsApp le permite utilizatorilor să șteargă un mesaj trimis în mod eronat cu ajutorul funcției „Ștergere pentru toată lumea” în intervalul de maximum 1h din momentul trimiterii. Cool, nu? 😊

Dar ce facem în situația în care suntem curioși și ne dorim să aflăm ce informație conținea mesajul respectiv? După câteva căutări, am descoperit faptul că există variante care ne pot ajuta să descoperim “mesajul secret” și chiar ne putem utiliza setarile telefonului mobil în această acțiune de Sherlock Homes.

 

Telefoanele cu sistem de operare Android  11 și versiuni mai noi decât acesta, pe care îl suportă cele mai recente dispozitive, pot recupera mesajele șterse cu ajutorul funcției Istoric Notificări.

Pașii sunt simpli: trebuie să accesezi Setări de pe smartphone și să selectezi Aplicații și notificări. Apoi va trebui să intri în Notificări și să găsești opțiunea Istoric Notificări. Apăsând butonul Use Notification History meniul va afișa un jurnal al tuturor notificărilor primite de dispozitiv, care va include mesajele text găsite în WhatsApp înainte de a fi fost șterse.

1.jpg2.jpg3.jpg

 

 

 

 

 

Pentru utilizatorii IOS cea mai simplă și sigură metodă este cu ajutorul aplicațiilor.

WAMR și Notification Log (deși există multe altele similare) sunt două aplicatii disponibile în Google Play și App Store care ne vor oferi acces la mesajele șterse, acestea se pot utiliza și pentru Telegram, Messenger sau Signal, tot ce trebuie să faci este să bifezi aplicațiile ale căror notificări le dorești monitorizate.

 

În final, procesul de recuperare a conversațiilor șterse din WhatsApp oferă oportunitatea de a restaura și reobține datele stocate în aplicație. Indiferent de context, este important să reținem că, în cadrul mediului digital, există întotdeauna metode și tehnici disponibile pentru a descoperi și recupera informațiile șterse.

Eu mi-am instalat aplicația Notification Log și de abia astept să văd cum funcționează. Voi cum procedați în cazul conversațiilor sterse?

Alte trucuri pentru utiilizarea aplicației WhatsApp (asemeni unui profesionist 😉) găsiti și aici:

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Foarte utile și interesante explicațiile, chiar dacă despre unele dintre ele știam deja. Mulțumim!

 

Razvan
#StarMember

Acu am intrat in setarile la telefon si am activat salvează istoricul notificarilor 🙂. Mulțumesc cu recunoștință, Georgiana! 

Dany01
Începător

Foarte utile informatiile .Multumim!

GabiB
Junior

super, multumim de informatii

Iulian-Giuli
Începător

Mulțumesc frumos 👍👍👍

Elena13
Junior

Super! Multumim pentru info.