anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificari curs valutar pentru facturare si reincarcari PrePay - conditii actualizate

simple_dreams
Senior

S-au modificat conditiile calcularii cursului euro pentru facturi si reincarcari prepaid pentru platile efectuate inainte de 1 septembrie, dar si dupa aceasta data dupa cum se specifica in fisierul atasat in mesajul meu. Detaliile se regasesc in aceasta sectiune:

https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/#reteaua-distribuitori

Pe scurt, pentru reincarcarile prepaid si contractele activate inainte de 1 septembrie 2022 se aplica cursul euro obtinut din media de vanzare a 3 banci: BRD, Banca Transilvania si ING Romania. Activarile efectuate dupa aceasta data vor avea un curs euro obtinut numai de la ING Romania, care este mai mare decat in varianta initiala.

11 Răspunsuri 11

And04
Cunoscător certificat

Salutare!

Multumim pentru informare!

Cu mare drag! 🙂

Vio73
Campion certificat

Deci dacă eu încarc din My Orange un număr de vreo 3 ani, se face acea medie?

Fiind prepaid, se ia in considerare cursul ING dupa 1 septembrie 2022. 🙂

Vio73
Campion certificat

Mulțumesc!

FLo1
Campion certificat

Fals. Verifică-ți factura și vei vedea cursul. Dar dacă nu încarci cu plata pe factură atunci se aplică acel curs mediu al băncilor, nu BNR.

Re: de fapt acel curs e deja de 2 ani implementat, la orice abonament actualizat. 

Pololica
Senior certificat

Variatia nu este mare, dar se aduna. Probabil au operatiunile mai mari in ING.

Miha_Z
Campion

@simple_dreams la cate s-au scumpit, doar nu era ca Orange sa nu-i urmeze. Sănătoși să fim, că facturi mărite tot vom avea. 😔

FLo1
Campion certificat

Stați dragilor si nu comentați fără să citiți.  Adică la voi pf-ul sărac care încarcă din 2-3 încercări de pe un abonament este pus în aceiași oală cu SRL-ul care vinde sute de încărcări zilnic??? Încărcarea de pe abonament e la curs de BNR la unii sau la curs mediu după 2020, dar deja sunt 24 de luni de atunci.

@Vio73 : cu siguranță poți confirma, fără păcăleală. 

simple_dreams
Senior

@Vio73daca te referi la incarcarea de pe factura de abonament nu stiu cum se aplica cursul valutar,  banuiesc ca cel de dinainte de 1 septembrie 2022, fiindca ma gandesc ca ai reinnoit de ceva timp deja. Trebuie urmarita factura. 🙂

Eu ma refeream la reincarcarile direct cu cardul.

 

 

Mădălin
Cunoscător

Nu cred că diferența este foarte mare .Eu fac câteva reîncărcări pe lună și sincer am văzut o ușoară creștere în prețul cu TVA al unui euro acum câteva luni când era o criza artificială de euro pe piață.

Cat despre PF , SRL , încărcare de pe card , din aplicație Orange nu mai bonificații decât societăților comerciale.Acordarea de puncte thankyou era disponibila acum vreo câțiva ani când pentru fiecare reîncărcare se oferea 1 pct thankyou.Acum primești 60 puncte thankyou pentru 3 reincarari de 6 euro opțiune.In rest nimic