anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comunitatea Orange are haine noi!

NickyS
Community Manager
Community Manager
Salut!
 
A venit și momentul mult așteptat de noi toți. Funcționăm deja pe noua platformă iar "noua" Comunitate Orange este pregătită să va întâmpine cu bucurie.

Cu ce vine nou? O să vă spunem noi câteva lucruri și vă lăsăm pe voi să le descoperiți pe celelalte:
  • mai multe posibilități de editare
  • un design mai prietenos
  • o nouă structură de întrebări  și răspunsuri
  • un nou sistem de gamification și noi niveluri de expertiză
Important! Noua platformă nu permite folosirea spațiului [  ] în crearea usename-ului (numele care este afișat atunci când ești autentificat), a caracterelor speciale, iar numărul maxim de caractere pentru acesta este 15.
 
Vă urăm tuturor bun venit!
119 Răspunsuri 119

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, se poate pune un textulet acolo. Ca idee, poti sa dai click pe Vizualizare Toate si vezi acolo pe ce interval de timp se face raportarea. Dar da, ar fi util de adaugat informatia asta direct pe homepage. Hai sa vedem, poate se si implementeaza. N-ar trebui sa fie dificil.

Client Orange

Știi Radule ce e totuși strange? Modificarea am observat că se produce chiar și pe parcursul zilei, înainte de amiază chiar, nu după miezul nopții 🤣🤣. În fine.... încercam să înțeleg algoritmul.... nu că ar conta.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, depinde cand si cum se face actualizarea. Nu e obligatoriu sa fie la ora fixa, si nu e obligatoriu sa fie la 00:00. Depinde cum e facut sistemul de raportare. Din cate pot eu sa-mi dau seama, actualizarea pare sa se faca dinamic. Dar se poate sa ma insel. 

Client Orange

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Flo, legat de acel text... M-am uitat un pic peste problema asta, si se pare ca e un pic mai complicat de facut decat credeam.

Adica, nu ca nu s-ar putea adauga un text acolo. Asta e cea mai mica problema. Problema e ca userul isi poate customiza acel interval din setarile lui de profil. Screenshot mai jos.

arsradu_0-1667550504199.png

Si atunci...nu se va mai potrivi cu textul respectiv (daca e doar text). Nu e imposibil de facut. Se poate afisa si informatia asta, dinamic, in functie de setarile de profil ale userului. Dar...dupa cum ziceam, nu e atat de usor cum credeam. Daca versiunea asta ar fi avut o singura setare (30 de zile), atunci da, ar fi mers, pentru ca aia era singura posibilitate. Dar daca userul poate sa-si customizeze acel interval...lucrurile se complica. Nu mai poti sa hardcodezi pur si simplu un text acolo. Ori o faci dinamic, ca lumea, pentru fiecare user, indiferent ce si-a setat el acolo, ori n-o mai faci deloc. Si, cu toate ca sunt de acord ca ar trebui adaugat ceva acolo sa fie clar pentru toata lumea faptul ca acel top se refera (default) la ultimele 30 de zile, s-ar putea ca Orange sa fie de alta parere. 🙂

Client Orange

Da Radu, așa l-am lăsat și la mine, by default. Însă de când am lansat ”dilema”, în ultima oră te-ai ”scufundat” și tu, nu doar eu. 🤔 Ciudat algoritm, că nu e nici la oră, deși setarea apare ”30de zile”

Razvan
#StarMember

Arată ok noua interfață, poate se va implementa si modul intunecat, ramane de văzut. Apreciez foarte mult implementarea PM, restul om trăi și om vedea. 

Razvan
#StarMember

Împărțirea raspunsurilor in pagini mai este disponibilă? 

 Momentan avem paginație doar în paginile de categorii/ subcategorii, dar lucrăm și sperăm să avem în curând și pe topicuri. Vă ținem la curent.

NickyS
Community Manager
Community Manager

Wow, multumim tuturor pentru implicare si feedback 😊

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Cu placere! Multumim si noi de update!😀

Client Orange

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Pinned topics avem cumva? Daca nu, ar fi util de adaugat. 😁

Client Orange

And04
Senior

Salutare

Arata foarte bine, good job 👏

Abia astept sa descopar toate functionalitatile. Deja am observat ca daca se incearca postarea unui raspuns si din ceva motive se inchide fereastra, are auto-save iar cand se incearca repostarea raspunsului avem optiune de reintroducere a mesajului vechi sau ignorare. Foarte tare!

NickyS
Community Manager
Community Manager

Da, partea de auto save imi place si mie maxim 😁

Da si mie imi place această funcție. ♥️🤗😍

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Ah, ce tare! N-am observat chestia asta pana acum (nici n-am avut nevoie). :)) Dar da, foarte tare! Pe masura ce testez mai mult noua versiune, parca imi place din ce in ce mai mult.

Client Orange