anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comunitatea Orange are haine noi!

NickyS
Community Manager
Community Manager
Salut!
 
A venit și momentul mult așteptat de noi toți. Funcționăm deja pe noua platformă iar "noua" Comunitate Orange este pregătită să va întâmpine cu bucurie.

Cu ce vine nou? O să vă spunem noi câteva lucruri și vă lăsăm pe voi să le descoperiți pe celelalte:
  • mai multe posibilități de editare
  • un design mai prietenos
  • o nouă structură de întrebări  și răspunsuri
  • un nou sistem de gamification și noi niveluri de expertiză
Important! Noua platformă nu permite folosirea spațiului [  ] în crearea usename-ului (numele care este afișat atunci când ești autentificat), a caracterelor speciale, iar numărul maxim de caractere pentru acesta este 15.
 
Vă urăm tuturor bun venit!
119 Răspunsuri 119

Dark mode nu e doar de design. Pentru cei cu vederea bună, dark mode poate părea un moft, pt unii chiar deranjant vizual, dar pentru persoanele cu anumite probleme de vedere e pur și simplu o necesitate, pe fundal alb e atât de deranjant, încât aplicația devine chiar inutilizabilă.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, nu e doar de design. Scuze daca asa s-a inteles. Nu asta am vrut sa zic. 🙂

Si eu prefer, si inteleg perfect beneficiile unei interfete intunecate. De fiecare data cand am avut ocazia am cerut asa ceva pentru aplicatiile/site-urile pe care le folosesc des. Inclusiv la munca am propus asa ceva, si s-a implementat. Si oamenii au fost foarte incantati de idee, si de rezultat. Initial doar pe un site, ulterior pe mai multe. Si e foarte bine. Deci nu, nu il consider un moft. Ziceam doar ca problema e de design de site. Nu la modul ca ar fi doar o chestie "cosmetica" sau inutila.  Nu. Ci la modul ca este, la propriu, o problema de design al site-ului. 🙂 Si cu siguranta are si beneficii pentru vedere. Total de acord. Ca utilizator de "bicicleta", pot sa confirm lucrul asta.

Iar la chestia cu prioritizarea, cu toate ca nu consider ca nu ar fi importanta o tema intunecata, daca tie iti crapa site-ul sau aplicatia, sau are probleme nasoale de functionalitate, intotdeauna se va prioritiza rezolvarea acelor probleme, fata de problemele de interfata.

Client Orange

Radu, stai liniștit, nu la tine mă refeream că ai crede că e moft, pt că am văzut că ești adeptul dark mode. Mă refeream la cei care chiar cred că e un moft și tratează problema cu superficialitate.

Pololică
#StarMember

Ca prim ochi, e comunitatea arata mai bine (parca arata mai mult a forum decat inainte, cel putin al imaginii).

Vedem pe parcurs.

 

NB: as fi curios cu spatierea intre randuri. De multe ori, desi in casuta in care scriam, aveam spatierea dorita (un rand... intre randuri, in raspunsul afisat nu apareau, desi la altii (nu toti) vedeam acea spatiere).

Da, se pare ca pot avea acea spatiere (foarte utila daca intrebarile sau raspunsurile (ca si idei) sunt multiple).

Jay
Campion certificat

Acea spatiere aparea doar daca pe randul lasat liber puneai o pauza.. nu stiu daca era diferit pentru admini, dar, la utilizatori doar asa mergea.. 

Vio73
#StarMember

Mulțumim și bine am revenit cu toții într-o nouă înfățișare!

Pololică
#StarMember

O prima eroare (ma gandesc ca Inteligenta Artificiala lucreaza): https://comunitate.orange.ro/t5/internet-fix/semnal-5g-cartier-militari-residence/td-p/93854

Am un "bleep" (presupun ca ... se presupune ca am folosit un cuvant neprotrivit sau o fraza nepotrivita). Cuvantul folosit este "bine".

@Pololică mulțumim pentru sesizare. Am rezolvat-o 😀 . Am editat.

Qubit
Angajat Orange

Buna,

Arata foarte bine noua interfata!
Congrats echipei, dar si comunitatii pentru input!


Keep up the good work!

svetalex
Senior certificat

Îmi place noua interfață :). 

Însă pare a fi o eroare la filtrarea topic-urilor

svetalex_0-1664358902409.png

 

@svetalex , nu este o eroare. Noua platforma sorteaza ca "cele mai noi" atât întrebările, cât și raspunsurile la întrebările existente.

Ne bucurăm mult că-ți place.

svetalex
Senior certificat

atunci acesta este din lucrurile care nu îmi plac la noua interfață 🙂

Hello Comunitate! Aproape deja topicul https://comunitate.orange.ro/t5/sugestii/quot-face-lift-quot-homepage-comunitate-orange/m-p/84010 nu se mai justifică 😉 Prea multe modificări dintr-o .... dată.

@DanielaH : La ”Abonamente Şi Bookmark-Uri” / ”Setari notificare” se regăsește o descriere despre ”Conținutul care utilizează o produs la care m-am abonat”. 😁

FLo1_0-1664360873276.png

 

@FLo1 mulțumim, vom modifica textul.