anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Septembrie vine cu un nou badge în comunitate

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

 

S-a încheiat încă o lună și pornim cu drag și spor în luna septembrie.

Pentru că am observat că v-a plăcut provocarea din iulie și pentru că luna aceasta sunt populare campaniile "Back to School", ne-am gândit să facem un mix 🙂

 

Astfel, pentru a câștiga badge-ul lunii septembrie este nevoie să îndepliniți 2 condiții – prezența “la ore” și să primiți cât mai multe inimioare de apreciere, adică "note bune" 🙂

 

1. Prezența “la ore” se transformă în badge-ul "Autentificări Septembrie"

- este nevoie să vă autentificați în comunitate de 12 ori luna aceasta, în zile diferite.

 

2. Inimioarele de apreciere se transformă în badge-ul "Aprecieri Septembrie"

- dacă primiți minim 8 aprecieri (inimioare pe răspunsuri și întrebările voastre) de la ceilalți membri ai comunității veți debloca badge-ul.

 

Sfat: pentru a primi cât mai multe aprecieri de la ceilalți membri oferiți răspunsuri complete, dar la obiect și care includ și experiența voastră. Același lucru se aplică și pentru întrebările adăugate.

 

Mult succes!

 

PS: Pentru cei care aveți copii, multă baftă în noul an școlar!

16 Răspunsuri 16

Jay
Campion certificat
Păi și eu sunt unul dintre copii, doar că încep de la 1 octombrie.. :))

FaraUnID
Campion certificat
Pot apela la Antonia, sa ma ajute sa fac din 8-ul ala un 5? Hai ca a fost subtila asta!

teacher_
#StarMember
Mult succes tuturor din comunitate care sunteți angrenați în procesul de învățământ în orice formă a lui, formală, nonformala și informală. Mult succes celor mici (și mari) și multe realizări cadrelor didactice!

TheSpecialist
Maestru
Încercăm sa ne ridicam la nivelul așteptărilor cu acesta noua provocare. Bafta, unde este cazul, în noul an școlar, atât cât o tine el, 1 luna, doua...

FLo1
#StarMember
Provocari? Atunci sunt prezent si eu. Ca doar si eu sunt copil.... copilul printilor mei 🙂 Sau daca ma gandesc bine, pe cand ma bucuram ca am scapat de note si carnet, am ajuns acum, la diferite cursuri, din nou cu notarea prin calficative, deci ca la.... pregatitoare :)))) Hai noroc si la mai mare.

Ascary
Campion certificat
"Păi și eu sunt unul dintre copii, doar că încep de la 1 octombrie.. :))" (Jay) Bine mai copilo,iti da nenea un like :)))

Vio73
#StarMember
Să sperăm că totul va fi bine! Vom fi prezenți aici cât se poate. Mulțumim!

Miha_Z
#StarMember
Am terminat cu scoala, facultatea si noroc cu aceasta Comunitate voi mai fi si eu prezenta la "ore". E nevoie de o sefa de grupa ca sa tina evidenta absentilor, ca am experienta? :))

And04
Senior
Frumoasa idee 🙂 Sa avem o toamna linistita cu impliniri pe toate planurile! 🙂

Vrajitoarea
Cunoscător
Multumim 🙂 De anul asta am doi scolari, incepe si cel mic clasa pregatitoare, asa ca asteptam cu interes sa vedem cum o sa fie si cum o sa se desfasoare orele, sper doar sa nu inceapa, respectiv termine la ore diferite si sa ajung toata ziua sa duc/ aduc copii de la scoala. Mult succes tuturor!

Laura_cio
Senior
Mulțumim! Back to September, cu școala nu se știe.

Erowan
Junior entuziast
După o mică perioadă de "hibernare" e timpul să revin și eu în comunitate, așa că sansa unui badge e o motivație in plus. Baftă

Florin_D
Cunoscător certificat
Jur că mă simt copil nu doar la.figirat... de fapt adolescent... Având în vedere ce nebunii îmi trec care o dată prin minte 😉

Ascary
Campion certificat
De fapt mintea ne ramane mereu tanara la toti,doar expierenta se acumuleaza (uneori degeaba :)) ) iar corpul imbatraneste.