anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce pot face cu punctele acumulate în comunitatea Orange?

Sorin_11
Junior entuziast
Ce pot face cu punctele acumulate în comunitatea Orange???
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Punctele în comunitate reprezintă o formă de recompensare a activității tale în comunitatea Orange, însă fără a putea fi cuantificate în beneficii materiale Orange, de exemplu puncte thank you sau alte campanii promoționale disponibile.

 

Update (DanielaH, Moderator) - Odată cu migrarea la noua platformă, în Comunitatea Orange nu se mai acordă puncte, rămân doar recompensele sub forma de badge-uri si niveluri.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

FLo1
#StarMember
@Jay: Mentionez din start ca cele explicate in continuare nu fac referire la tine si nu pentru ca te-ai fi "simtit" in raspunsul anterior. Nu ma intelege gresit, dar desi uneori eu aleg sa nu raspund pentru ca as scrie aceleasi recomandari (sfaturi) ca alti membri ai comunitatii, observ pe altii cu "bombardamente" zilnice de "concluzii" fara rost, unele si in 2-3 cuvinte, doar ca sa "marcheze prezenta". Si pe urma asa cum si @DanielaH ne recomanda de nenumarate ori, ne miram cand gasim niste topicuri incarcate de nimicuri neajutatoare, fara legatura cu rezolvarea problemei expusa in topic. Caz concret: Odata expusa experienta proprie pe subiectul unui topic, revii zilnic cu alte completari de parca experienta ta s-a schimbat de atunci? Da, se poate, dar cate schimbari ar surveni de pe o zi pe alta asupra functionarii device-ului tau ca sa schimbe parerea expusa initial? AICI este problema, subliniata si de @FaraUnID in nenumarate postari si topicuri: adaugam mesaje doar ca sa parem activi, dar experienta este neschimbata si aportul adus Comunitatii este degradat (adica nu exista substanta in raspunsurile oferite). Eu cred ca aici suntem pentru a ajuta cu raspunsuri argumentate, nu cu interpretari din auzite. Dar pentru povesti si "postari" fara rost s-ar putea deschide un topic de "impresii si baliverne" unde sa postam povesti pana ne plictisim. DIN PACATE, atat structura, regulamentul si organizarea acestui "forum" este de asa natura incat cam greu s-ar putea schimba. Totusi ORANGE are solutii la asa ceva, iar aplicarea lor ar da rezultate. Si spun aceasta pentru ca, asa cum ati observat si altii Orange vine in intampinarea dorintelor voastre (pertinente) nu la mult timp de la solicitare, ceea ce pentru mine inseamna ca solutiile exista si se cunosc, doar ca nu sunt implementate. Restul e ... can-can. De la mine nu veti mai vedea de astazi incolo mai mult de 1-2 mesaje / topic, decat daca se schimba problema discutata sau datele problemei in discutie. Have a nice day.

Ascary
Campion certificat
"De la mine nu veti mai vedea de astazi incolo mai mult de 1-2 mesaje / topic, decat daca se schimba problema discutata sau datele problemei in discutie." De vreo doua luni am adoptat si eu politica asta. Nici la raspunsuri rapide nu m-am mai inghesuit. Ori am raspuns mai tarziu daca am stiut ori m-am abtinut. Nu cred ca fac mai mult de 15-20 de puncte pe zi, poate in cazuri mai "fericite" cand primesc solutie. De urmarit, urmaresc toata ziua, de pe la 7 cand imi beau cafeaua pe comunitate si pana pe la vreo 10 seara cand ma bag la un film. E drept, nu stau cu nasu-n tableta toata ziua fiindca mai trebuie sa si muncesc, insa la fiecare pauza de tigare mai bag o geana :)) Din fericire am vazut ca si multi din membrii vechi au adoptat metoda postarii la subiect. Evident mai este si multa maculatura, dar nah, fiecare cu ale lui. Eu de exemplu ma mai contrez cu FaraUnID, de cele mai multe ori pe langa subiect ... noroc cu moderatorul Daniela ca ne mai arunca gunoiul la cos. Si la unele postari ale lui Flo nu ma pot abtine, mai ales la cele cu versuri, pe care le apreciez mult. In rest, trancaneala goala nu (mai) e de mine.

Miha_Z
#StarMember
Nici mie nu-mi place stilul anumitor membri de a reintra pe un subiect deja dezbatut si in care si-au spus deja parerea de "n" ori fara a aduce o completare. Exact ca @Ascary si ca alti membri vechi am inteles ca vanatoare acelor puncte prin postarea in nestire nu ne ajuta nici pe noi si in primul rand nu ajuta Comunitatea. Zilnic apar subiecte la care daca dorim ne putem exprima parerea si poate reusim sa ajutam si initiatorul intrebarii. Poate ca acea limita cu punctarea unui anumit numar de raspunsuri a fost pusa tocmai pentru a nu se incarca Comunitatea si mai mult cu raspunsuri de umplutura. Eu sper sa se continue asa, ca cine doreste sa posteze o poate face si fara a urmari acel punctaj.

Denisandrei12
Începător
O sa fie pentru concursul cu premii și cred ca o sa fie interesant

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Denisaandrei12 bine ai venit în comunitate și felicitări pentru primul răspuns adăugat. Îmi poți spune, te rog la ce concurs cu premii te referi? În acest moment nu avem un concurs activ în comunitate. Dacă te referi la Pinata Party acela se desfășoară doar în aplicația My Orange și acumulezi puncte în funcție de anumite acțiuni efectuate în aplicație.