anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce la comenzile online nu primesc și manual de utilizare în limba română?

Borza
Junior
De ce la comenzi prin magazin online, nu primesc și manual de utilizare în limba română odată cu produsul?
7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember
Borza, bun venit in Comunitate!!! Ce produs ai comandat? Cutia era sigilata?

Borza
Junior
Cutia era sigilată și avea manual în toate limbile, numai în română nu era! Am comandat o cameră security

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, asta se întâmplă frecvent la noi. Și eu am pățit de multe ori treburi din acestea la multe magazine, dar ne descurcâm cu google, mai înțelegem și un pic de engleză, etc. Asta este!

Borza
Junior
Bine că alte țări nu apelează la Google, au traducerea făcută! Noi suntem msi proști!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu cred ca tine de magazin, ci de producator. Ei trebuie (sau ar trebui) sa adauge manual in limba tarii/tarilor in care acel produs urmeaza sa fie vandut. Deci...in functie de producator, trebuie luata legatura cu ei si cerut sa adauge manual in Romana in pachet. Pe de alta parte, daca ne spui ce anume ai cumparat, putem incerca sa gasim un manual de utilizare in Romana undeva online. Nu rezolva problema cu manualul din cutie, dar ar putea sa rezolve problema instalarii camerei.
Client Orange

Pololică
#StarMember
Să-ți spun un secret: poți cere producatorului să-ți trimită manualul (e obligatie legala. O spun din perspectiva unui importator și producător de vinuri). Dacă nu primești manualul, poți reclama acest aspect (presupun ca tot din prostie nu o facem, nu?)

delfinas
#StarMember
Borza, faptul că apelam la Google sau mai știm o limbă străină, arata că nu suntem prosti, dimpotrivă, arata că suntem descurcăreți, găsim soluții. Cum ți-au spus și colegii, e vina importatorului și trebuie să ceri manual in limba română. Nu exista ceva vreun cd pe care sa existe ceva instrucțiuni și în limba română?