anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Netflix gratuit -dezactivat.

mkmclick
Începător

Am tv premium cu fibră 1000 și Netflix, Hbo (cică) gratis 2 ani (nu 3 luni!)  Netflix mi s-a dezactivat fix de la 1 ianuarie cu mențiunea - „nu mai este asociat cu Orange”. Și să îmi fac și abonament ! 5 sau 6 euro extra. Acum în My Orange am opțiunea să plătesc abonament ; sau opțiunea cu 3 luni gratis.  N-am mai zis de probleme de întârziere la CAM pe tv SAMSUNG(inexistentă la RDS), freeze la canal până apare informația programului; și lipsă semnal -total-Hbo 2. Plus că nu mai pot să aranjez canalele pe tv -ul din bucătărie(la Digi nu se întâmpla asta).  

Cum fac eu să scap de Orange cu problemele (și minciunile lor) și să revin la Digi??

1 Răspuns 1

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai în contract gratuitate 2 ani la Netflix și s-a dezactivat după 3 luni, le scrii acest lucru din Chat Djingo  și le explici , inclusiv cu o poză a contractului sau un atașament.

Referitor la faptul că este mai bine la RDS, fiecare alege ce dorește, dar ofertele sunt mai bune la Orange, chiar dacă uneori trebuie să fii mai insistent pentru a le obține.

Succes!