anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau să mă abonez la Orange TV

georgemar918
Junior entuziast
Momentan Orange folosește infrastructura Telekom pentru cablu, iar VH1 Classic și Iconcerts sunt disponibile în zona mea. Însă am văzut că operatorul a început să își dezvolte propria rețea de fibră (un lucru bun, dacă ar include și aceste canale). Întrebarea mea: cum îi pot cere să includă aceste canale, am șanse de izbândă? Cealaltă întrebare... în cât timp estimați că vor reuși să își construiască rețeaua proprie de fibră în București? Vă mulțumesc, sper că nu am fost total offtopic.
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
@Georgemar918, nu ii poti cere tu niste programe in mod special, daca operatorul nu le are în grila, însă, daca sunt programe dorite (de exemplu, poti vedea in comunitate subiectele gen discovery sau eurosport), pe care nu le au, ma gandesc ca vor analiza astfel de situații si, în funcție de concluzie își vor îmbogăți grila de programe.. Pentru a vedea ce alte subiecte au mai fost privitoare la grila Orange TV, poti cauta in bara de mai sus "cauta in comunitate" scriind 1-2 cuvinte cheie sau in lista cu cele mai vizualizate subiecte.. se pare ca acest gen de subiect este foarte dezbătut aici.. In privinta estimării, cred ca numai operatorul poate estima, el având si toate informatiile necesare pentru a putea face o astfel de estimare.. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta întrebărilor, daca sunt despre produse Orange sau despre tehnologie si nu găsești alt subiect in comunitate in care sa găsești raspuns la intrebarea ta, întrebi.. :) Bun venit în comunitate!..

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

georgemar918
Junior entuziast
Exact cum spune Ascary. Eu nu înțeleg motivele pentru care în grila Orange (acolo unde și-a făcut rețea proprie de fibră) nu adăugă și Vh1 Classic și MTV Rocks. Deja au Vh1 și celelalte MTV-uri, adică au contract cu ei. Grila bogată atrage, există și la noi o nișă pentru cam orice...

georgemar918
Junior entuziast
Să vă spun cum s-a terminat totul? Nu mă abonez la Orange, rămân la ei doar cu telefonul. Voiam să fac schimbarea, am sunat azi, era tentant şi pentru că prin bonusul de vechime ai reducere la achiziţionarea unui device nou (televizor de exemplu) o dată cu achiziţionarea unui pachet Orange Love. Ce nu se spune e că abonamentul meu de telefon de 6 euro nu e compatibil şi că trebuie să îmi fac unul de minim 7 euro din oferta comercială altfel nu primesc bonusul. Aţi pierdut un client pentru un euro. Desigur, abonamentul de 7 euro e mult mai dezavantajos faţă de cel pe care îl am, nu are roaming. În plus, despre telefonia fixă de la Orange nu se ştie mare lucru, în magazin mi s-a spus că pot avea minute nelimitate în orice reţea fixă naţională şi alte câteva sute către reţelele de telefonie mobilă, la telefon singura oferă disponibilă era cu 100 de minute pe fix şi 100 de mobil. Am scris aici că poate cineva de la Orange citeşte asta şi se mai schimbă lucrurile pe viitor.

Gianni
Cunoscător certificat
Cei din magazine sunt rămași în urmă cu știrile sau o fac pentru a atrage ceva clienți. Nu toți practică acest fel de abordare dar din păcate mai sunt cazuri de acest gen. Pe parcurs lucrurile se vor remedia și la noi dar mai durează puțin educația celor din comerț. Pînă atunci îi vom alege pe cei mai disciplinați care știu să atragă clientul nu să-l respingă. Toate cele bune.

georgemar918
Junior entuziast
da, păcat. pe de altă parte abonamentul de 6 euro e cel bun abonament pe care l-am avut vreodată, iar pentru asta mulțumesc, Orange! cândva, pe viitor, poate și tv&fix&internet

Gianni
Cunoscător certificat
Si eu sper să ajungâ FO de la Orange să cuprind totul într-un pachet,însă pînă atunci ne mulțumim cu ceea ce ne poate oferi în prezent.Sper ca pe viitor (nu prea îndepărtat ) să ne ofere o grilă de programe care să satisfacă cerințele tuturor clienților.

Vio73
#StarMember
În orașele mari, sunt convins că va ajunge în câțiva ani cu propria fibră. În rest, e greu de anticipat, dar nu imposibil de realizat. Depinde de buget și de ambițiile Orange!

Vio73
#StarMember
Pachetele Love rural sunt foarte avantajoase dacă ai acoperire 4g în zonă. Mulți nu știu asta!

Vio73
#StarMember
Apropo, au mai întrat ceva programe de la 1 martie, atât pe cablul propriu, cât și pe infrastructura Telekom.

Gianni
Cunoscător certificat
Pînă la urmă Orange dorește cu adevărat ca clienții să fie mulțumiți. Sper să fie apreciați și de catre clienți pentru eforturile pe care le depun în rezolvarea problemelor care apar.

Vio73
#StarMember
E foarte adevărat, dar toți operatorii se gândesc și să aibă profit, că doar nu sunt societăți caritabile.

Gianni
Cunoscător certificat
O societate care nu are profit nu poate face investiții, nici o bancă nu va finanța o investiție care merge pe pierderi. In cazul în care ești profitabil fiecare încearcă sa investească.

Razvan
#StarMember
@vio73, ce programe au mai intrat la Orange?

Ascary
Campion certificat
Ieri am fost sunat de un consultant Orange Tv care oferea televiziune prin satelit si internet 4G (cu 80GB) la 35 de lei pe luna. Cu aceasta ocazie mi-a spus si de introducerea unor noi canale dar n-am mai lungit discutia fiindca nu ma interesa oferta,avand deja televiziune si internet 4G Orange.

Vio73
#StarMember
Prin cablu, prin rețeaua Telekom, cred că au întrat FilmBox și Ida tv. Cel puțin așa se spunea. Dar n-am verificat!