anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Viteza Home Net 1000 abonament

CrifcaVlad
Junior entuziast
Am un abonament de internet de 1000 mbs, placa de retea suporta această viteza si cu toate astea, nu primesc mai mult de 300-400 viteza, care este motivul?
8 Răspunsuri 8

Ascary
Campion certificat
Salut. Ai putea incerca sa pui cablul de retea si intr-un alt laptop sa PC,poate totusi nu duce calculatorul tau mai mult chiar daca in specificatii e trecuta o viteza superioara. Doar asa de test si in caz ca nu de la calculator e problema am putea gasi o alta solutie.

CrifcaVlad
Junior entuziast
Salut ! Ideea e ca Pc-ul e cumva bun are 6gb RAM placa video 2 procesor de 3 memorie 1 terra placa de retea recent cumpărată duce pana la 1000mbs ori acum nu stiu ce sa zic (Nu stiu daca am scris toti termenii corect dar bănuiesc că înțelegi)

teacher_
#StarMember
Salut! Ești cumva din Republica Moldova?

Razvan
#StarMember
Depune sesizare la 300 sau din contul My Orange la secțiunea contact și cere reconfigurarea contului. Dacă tot nu merge, înseamnă că rețeaua este aglomerată la tine în zonă. Viteza de upload este în parametrii.

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu zic să încerci o discuție atentă cu cei de la Serviciul Clienți și sigur se va găsi o rezolvare, dacă zici că aparatura îți permite aceste viteze. Succes !

CrifcaVlad
Junior entuziast
Asa cred ca voi face , rețeaua nu prea cred ca ar putea fi aglomerată sunt putini in Comuna care sa aiba fibra de la orange din cate stiu

FaraUnID
Campion certificat
@Crifca Vlad Conform datelor Orange, pentru a putea atinge viteza de transfer al datelor disponibilă în mod normal, Clientul trebuie să îndeplinească următoarele condiții specifice: - HARDWARE MINIM procesor dual core sau similar (ex : Inter Core i3), unitate stocare tip HDD/SSD; interfață de rețea 100/1000Mbps, memorie RAM : minim 2 GB , system de operare: Windows 7 (sau mai nou), Linux, MacOS; - HARDWARE RECOMANDAT procesor Intel Core i5 sau similar, unitate stocare tip SSD; interfața de rețea 1Gbps, memorie RAM: minim 4 GB, sistem de operare: Win 7 (sau mai nou), Linux, MacOS; - conectivitatea între placa de rețea PC clienti și CPE Orange trebuie să fie de minim 100Mbps full-duplex (în cazul abonamentelor cu viteză mai mică sau egală cu 100Mbps) sau 1000 Mbps full-duplex (în cazul abonamentelor cu viteză mai mare de 100Mbps); - stația Clientului nu trebuie să prezinte probleme de software (viruși, malware, atacuri informatice asupra echipamentelor Clientului etc.) și trebuie să aibă toate driverele actualizate la ultima versiune disponibilă în momentul măsuratorilor; - utilizarea unui Cablu Ethernet UTP minim Cat5, conform standardului IEEE 802.3ab sau conform unor variante mai noi ale acestui standard; - browserele folosite pentru teste (Chrome, IE, Firefox, Safari) trebuie actualizate la ultima versiune disponibilă în momentul măsuratorilor (doar în cazul realizării măsurătorilor prin varianta web); - nivelul de utilizare al procesorului în timpul măsurătorilor trebuie să fie de maxim 60; - Wi-Fi oprit și conectarea terminalului direct la echipamentul; - un singur PC conectat prin LAN/cablu UTP la modemul/router-ul Orange; - niciun alt program consumator de banda nu trebuie să funcționeze pe PC în momentul testelor (ex: clienți FTP, streaming video, mesagging, browsing, filesharing etc.); - pe aceeași legătură fizică să fie accesat doar serviciul de acces internet - deconectarea oricăror altor echipamente conectate la rețea care pot genera trafic de date (filesharing, streaming, browsing de orice fel, messaging etc); 1. Viteza MAXIMA de transfer al datelor: - Pachetul Home Net 1000 – 940 Mbps pentru download și 450 Mbps pentru upload 2. Viteza de transfer al datelor disponibila în mod normal: - Pachetul Home Net 1000 –570Mbps pentru download și 400 Mbps pentru upload 3. Viteza MINIMA de transfer al datelor: - Pachetul Home Net 1000 –10 Mbps pentru download și 10 Mbps pentru upload

CrifcaVlad
Junior entuziast
Condițiile se îndeplinesc pentru modul 'normal '