anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunteti multumiti de pachetul Orange Love : fibra+mobil+TV si HBO inclus?

Hallow_87
Junior entuziast
As vrea sa renunt la actualul furnizor de Tv si sunt tentata de aceasta oferta de la Orange , dar nu am pe nimeni dintre cei apropiati care utilizeaza acest pachet.Ma intereseaza in special claritate , semnalul la Tv + fibra ( am 3 tv smart si netflix +ps4 , pc , tableta , telefoane ).La telefon sunt multumita de semnal.Se mai intampla ca toti 4 sa folosim in acelasi timp internetul.Probabil ca mi-ar fi avantajos ca si pret , dar calitatea ?
29 Răspunsuri 29

Vio73
#StarMember
S-a dus perioada contractuală și trebuie luată legătura cu ei prin canalele de comunicare ( My Orange, secțiunea contact, Chat Djingo, etc). Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Pentru a nu deschide un topic nou..... @Orange La adresa din buletin nu exista acoperire pentru serviciul de internet si tv prin tehnologia de fibra optica iar pentru serviciul DTH nu exista posibilitatea tehnica de instalare a echipamentului (locuiesc intr-un unghi mort). Am sunat adineauri la 0800 400 400 pentru a intreba daca exista posibilitatea alcatuirii unui pachet Love din: - Televiziune prin Modul CI & Card TV + Home Net 4G + repozitionarea abonamentelor de voce aflate pe cont si iesite din perioada minima contractuala. Desi am discutat cu o persoana extrem de amabila iar discutia a fost una foarte placuta, agentul de vanzari, desi bine intentionat, a oferit informatii destul de confuze la solicitarea mea si de aici vin si neclaritatile mele: 1. Exista posibilitatea tehnica pentru a contracta un pachet Orange Love in combinatia descrisa de mine? 2. Daca raspunsul este da, pot beneficia si de bonusul de vechime in retea? Multumesc anticipat!

Ascary
Campion certificat
Da la ambele intrebari FaraUnId. Sigur se tine cont si de vechimea in retea. Un prieten cu Love si 18 ani in retea primeste cam 15 euro anual. Doar sa existe posibilitatea sa iti instalezi antena.

Salut! Pachetul Orange Love presupune instalarea serviciilor de televiziune prin cablu/satelit, internet prin fibra si activarea/prelungirea unui abonament de voce de minimum 8 euro pe o perioada de 24 de luni. In situatia in care, la adresa ta nu poate fi instalat serviciul de televiziune prin cablu sau satelit, nu exista din pacate o alta posibilitate de a beneficia de acest pachet.

Razvan
#StarMember
Se spunea ca Orange DTH are cea mai buna vizibilitate, ca emit pe satelitul astra. @faraunid, nu poți monta antena pe bloc?

Vio73
#StarMember
Depinde ce poziție ai. Dacă ai vizibilitate spre SE, spre E, spre S, este ok. Dacă ai spre celelalte laturi, e greu sau imposibil. Mă refer la bloc. Sigur, dacă nu alegi s-o pui pe bloc!

FaraUnID
Campion certificat
Ca sa montez antena pe bloc, ar insemna sa merg si sa bat din usa-in-usa pentru a obtine acordul a 50% + 1 din proprietari si asta in conditiile in care media de varsta a proprietarilor din blocul meu trece de 60 de ani, sunt apartamente goale pentru ca prorietarii nu sunt in tara, sunt apartamente date in chirie iar chiriasul nu semneaza nimic din simplul motiv ca nu el este proprietar. Si oricum nu prea sunt eu adeptul firelor trase haotic si a peretilor gauriti. Din acest motiv, in momentul de fata am optat pentru un serviciu de IPTV. Eram interesat de combinatia TV prin Card & Modul CI + Home Net 4G + Vocea care exista in momentul de fata pe cont tocmai pentru a scapa de fire si din simplul fapt ca instalarea o puteam face si eu fara a mai sta dupa echipa tehnica.

Ascary
Campion certificat
Home Net+ul 4G nu prea te ajuta la IPTV. Traficul e limitat in Home Net ori IPTV-ul e mare consumator de net si intr-o săptămână ramai fara net si te mai poti uita doar noaptea cu serviciul Happy Night. IPTV-ul e ok cand ai internet bun si nelimitat. Nu stiu ce IPTV ai dar eu nu am gasit unul mai ieftin de 15 euro pe luna la o calitate buna fara laguri. Acum vreo doua luni a cazut IPTV-ul insa a cazut la toti providerii din cauza unei actiuni de amploare a politiei britanice in cooperate si cu celelalte europene. A durat o săptămână toata treaba apoi si-a revenit. Televiziunea fie prin fibra fie prin satelit e mai ok fiindca e mai ieftina si nici nu ti-e teama ca pica,asta in caz ca nu-ti ia o furtuna antena,in caz ca ai DTH :) Oricum nu prea inteleg,vrei tv Orange fara receptor (stb) ci prin CAM,insa nu poti pune antena. Atunci cum vrei tv de la Orange?

FaraUnID
Campion certificat
Nu are treaba Home Net 4G cu IPTV-ul despre care vorbeam eu si oricum nu mai conteaza din moment ce raspunsul Orange a fost unul negativ. In momentul de fata utilizez IPTV de la Telekom inca din momentul in care serviciul se afla in faza de test cu publicul si nu am avut nicio problema cu el. Nu stiu ce IPTV picat in intreaga Europa ai experimentat tu ca la mine a functionat fara probleme. Cel mai probabil tu confunzi WebTV-ul cu IPTV-ul. - WebTV-ul se poate accesa din browser sau prin intermediul uni aplicatii dedicate. - IPTV-ul utilizeaza un Set-top-box pentru a decoda semnalul. STB-ul este legat la un router de internet care are setat din QoS serviciul de televiziune ca fiind prioritar in detrimentul internetului. Asta se traduce prin faptul ca daca, la un moment dat, conexiunea la internet mai scartaie router-ul simte acest lucru si sacrifica viteza de acces in internet pentru a functiona in conditii optime IPTV-ul. La Telekom am experimentat cazuri in care internetul a fost picat (LED rosu pe router) dar IPTV-ul era functional si asta pentru ca IPTV-ul functioneaza pe principiul INTRAnetului si nu a internetului, fiecare canal tv avand alocata o adresa IP din cadrul retelei interne din cadul companiei.

Ascary
Campion certificat
Am crezut ca vorbesti de IPTV prin aplicatie. Eu am asa ceva pe un tv LG. Acesta foloseste internetul iar daca viteza e mica atunci nu poate fi vorba decat de vizionare SD. Din fericire Orange are o viteza destul de buna,peste 60 Mbs constant si pot vedea HD pe IPTV si UHD pe Netflix. Nu,stiam ca Telekom are IPTV. Multumesc de info. Asa de curiozitatea cat costa IPTV-ul la ei?

Elena_5
Junior
Super bun, insa am luat plata cu pretul; mi s'a spus ca abonamentul este de 37 Ron/ Luna insa la prima factura am vazut 70 Ron. Vinzatoarele de la magazine nu sint instruite, nu dau informatii adevarate abonatilor.

Ascary
Campion certificat
Probabil ai plata in avans a unei luni de abonament. Factura este dubla si oricat de neinstruite ar fi vanzatoarele este imposibil sa inchei un contract de 37 de lei si sa ti se factureze 70 de lei pe luna. Poate ne ajuta cu mai multe informatii colegii cu acest tip de abonament.

Vio73
#StarMember
Văd că au la pachet Love prin fibră proprie oferta cu 12 luni Max Pack inclus gratuit.

geanimorandi1
Junior entuziast
La ora actuală observ că a apărut un nou pachet LOVE. Acum vine şi nelămurirea (poate mă lămuriţi, vă rog...): pachetul este de 30 RON (primele 6 luni), apoi chiar este 40 ron? Deoarece eu am momentan fibra optică 1000 mbps, dar vreau sa-l reduc la 500 mbps. Si observ că voi primi si 12 luni HBO...

Vio73
#StarMember
E valabil pentru abonații noi, dar poți cere o ofertă personalizată, dacă nu mai ești în perioada contractuală sau ești în ultimele luni și probabil că poți s-o obții și pe aceea. Așa, sunt zone prin țară în rural unde e și 10 lei în primul an și 40 în al doilea, cu netul de 500.