anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Schimbare IP

awfully
Junior
Buna ziua, incerc si eu de cateva zile sa imi schimb un amarat de IP si nu reusesc deloc. Am scos cablu din priza de la router si l-am lasat 5-10 minute si nu s-a schimbat IP-ul. Am dat si un reset la router si tot n-am reusit. Am incercat si cu comenzile din cmd "ipconfig /release , ipconfig /renew" tot n-am reusit. Am sunat la asistenta sa-i intreb cum sa imi schimb si eu IP-ul acesta ca e dinamic, am vorbit cu 2 persoane de la asistenta si ambele persoane mi au zis total diferit, o persoana mi-a zis ca nu stie cum sa ma uit pe youtube sau sa folosesc un vpn, cealalta persoana mi-a zis ca mereu cand ma connectez la un PC/TELEFON/LAPTOP/TABLETA etc. mereu se schimba IP-ul.. nu e asa deloc.. nu mai inteleg nimic ce se intampla.. e ireal ce se intampla cu support-ul de la orange, cred ca domnii/domnisoarele traiesc intr-un matrix continuu.. nu imi poate explica nimeni cum sa resetez un amarat de IP... Va rog ajutati-ma si pe mine, multumesc.
16 Răspunsuri 16

teacher_
#StarMember
Salut! Ce tip de router ai? Nu ai inca cartea tehnica a lui, să găsești acolo?

awfully
Junior
Model router: HG8247W5 Carte nu am primit la router...

delfinas
#StarMember
awfully, bun venit in Comunitate!!! De ce-ti doresti sa schimbi IP-ul?

teacher_
#StarMember
Nu știu dacă te ajuta, dar uite ce am găsit https://support.huawei.com/enterprise/en/access-network/echolife-hg8247-pid-4977706 E manualul in limba engleza, de pe site-ul Huawei. http://www.drogoreanu.ro/tutorials/router-configurare.php Aici e la modul general, despre configurarea routerelor. Mai mult, nu știu ce să îți spun.

awfully
Junior
Vreau sa ma joc si eu un joc si imi tot da o eroare din cauza IP-ului si am vorbit cu un admin de la jocul respectiv si a zis ca e din cauza IP-ului si sa il schimb si tot incerc si nimic...

delfinas
#StarMember
Acum niste ani, pt ceva asemanator, am folosit celebrul Tor. :) Sau incearca sfaturile de aici: https://www.digitalcitizen.ro/schimba-adresa-ip-windows/

awfully
Junior
@delfinas , multumesc dar n am reusit nici asa.. sper sa reusesc cumva sau sa imi explice si mie cineva de la support cum trebuie cum sa fac sa imi schimb IP ul..

Neaplicabil
@awfully intră pe https://1.1.1.1/ descarcă Cloudflare WARP pentru Windows (sau pentru sistemul de operare folosit de tine), instalează-l, configurează-l și activează-l. Vei avea un IP nou și o viteză mai bună la internet și în plus poți fi un pic mai protejat dacă optezi pentru setările de familie. Să-mi spui dacă ai reușit să schimbi IP-ul... P.S. Poți verifica cu o banală căutare în Google ce IP ai: what is my ip P.P.S. Dacă ți-am fost de ajutor nu uita să alegi răspunsul meu drept soluție.

awfully
Junior
@alterego nu vreau sa folosesc VPN, ca daca era sa folosesc VPN reuseam de mult, dar eu vreau sa imi schimb IP-ul fix de la provider ORANGE, multumesc oricum.

delfinas
#StarMember
@awfully, imi pare rau ca nu a mers nici o solutie oferita...

Neaplicabil
înseamnă că nu-ți dorești cu adevărat să rezolvi problema ci doar vrei să faci conversație

Neaplicabil
@awfully ce adresă de IP ai acum? După o resetare la cald ai același IP, dar după o resetare la rece?

awfully
Junior
@alterego da frate e adevarat, vreau sa conversez ca sunt antisocial bravo ai vorbit si tu cumerte, eu nu stiu cum sa rezolv problema sa mi schimb ip de la provider ul meu de internet si tu vi sa mi scrii mie ca nu vreau sa rezolv problema ci doar sa conversez, felicitari.

mihai_13
Maestru
din cate stiu eu IP la portocala este static nu dinamic ca la rds rcs...