anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sa renunt la serviciile Orange Love?!

MariusD
Junior
Buna seara! am citit cateva pareri lasate de fiecare insa cum cele pozitive erau mai multe (desi nu sunt convis ca ar fi si reale) m-am gandit sa scriu poate are cineva o solutie: am renuntat la serviciile digi de net si cablu in favoarea orange (si incep sa regret raaau). La digi aveam un net de 300Mbps iar la orange am luat de 1000Mb (woow). la instalare (acum 6,7 zile) testat cu speedtest wifi pe canalul de 5G aveam 630Mbps iar azi testat cu acelasi dispozitiv, aceeasi aplicatie aveam valori intre 44 si 124Mbps! Am facut asta pt ca simteam ca merge greu net-ul. La digi testarea la cei 300Mbps se situa intre 45 si 80Mbps (procentual statea muuult mai bine digi) Vreau sa va spun de la bun inceput ca nu tin cu absolut nimeni, probabil ca daca voi renunta la orange voi alege alt furnizor si nu digi dar chiar aveam asteptari ceva mai mari.
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Trebuie să iei legătura cu ei și să le explici situația. Probleme pot apărea la oricare. Eu, de exemplu, am de aproape 2 ani cablu de la Orange și nu am avut niciodată probleme, iar cu Digi, mai înainte, am avut destule probleme. Deci nu mai gândi negativ și încearcă să rezolvi problema. Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

Ascary
Campion certificat
Poate nu e o chestie permanenta. Nu am Love insa din reviewuri am vazut ca prin fibra Orange viteza este totusi destul de buna. Poate routerul are o problema.

Vio73
#StarMember
Noul ruter, am înțeles că e mult mai ok. O să-l cer și eu la reprelungire.

Razvan
#StarMember
Banuiesc ca este mai stabil pe parte de wifi și oferă viteze mai mari?

Vio73
#StarMember
Da, oferă viteze mult mai mari.

MariusD
Junior
Buna seara! revin cu informatii...in urma indicatiilor primite de la voi am urmat sfaturile si se pare ca cu un simplu reset si-a revenit net-ul (si mie inima la loc:) deci daca la un abonamet de 1000Mb pe wireless aveti 30-50-70Mb cum aveam eu incercati un restart...va multumesc

Neaplicabil
Super! Bravo. Bine ca ai rezolvat. Si da, e bine de stiut. E bine ca ai revenit cu informatii, in caz ca mai sunt si altii cu aceeasi problema. 🙂

Ascary
Campion certificat
Totul e bine cand se termina cu bine 🙂

Vio73
#StarMember
Cu noul ONT nu mai apar deloc probleme! E foarte bun, atât la stabilitate, cât și la viteze!