anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Eroare pe site la sectiunea "Verifică acoperirea"

Anonim
Neaplicabil
-Mai intai vreau sa cer mutarea acestui subiect in caz ca nu l-am incadrat unde trebuie insa nu am gasit nici o sectiune adecvata-
La sectiunea "Verifică acoperirea" daca se alege "Voce Fixă Nelimitat" din mai multe incercari (pentru aceeasi adresa), optiunea retuneaza niste preturi aiurea, mai exact de fiecare data apare un alt pret, ba 42, ba 56, etc. chiar si 63 de lei (captura foto)!
9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator
Salut, Nicu2022! Am (re)încadrat întrebarea ta în categoria "Internet și TV"/ "Love: fibră + mobil + TV". Ne dai, te rog, și link-ul pe care îl accesezi?

Anonim
Neaplicabil
Acesta este linkul: https://www.orange.ro/verifica-acoperirea

Anonim
Neaplicabil
Am analizat situatia, la aceasta sectiune VOCE FIXA NELIMITAT apare pretul sectiunilor (serviciului/pachetelor) ales(e ) anterior in loc sa apara pretul serviciului VOCE FIXA NELIMITAT. De exemplu, daca am ales intai TV ESENTIAL si VOCE FIXA ESENTIAL iar mai apoi VOCE FIXA NELIMITAT apare acelasi pret ca la sectiunea aleasa anterior ci nu pretul pentru VOCE FIXA NELIMITAT. Iata si o captura gif (animatie). Cat despre locatie, nu conteaza ce locatie este aleasa ca rezultatele eronate sunt aceleasi.

DanielaH
Moderator
Mulțumim mult pentru sesizare! Vom transmite situația colegilor noștri.

Anonim
Neaplicabil
Cu placere! tin sa precizez ca aceasta eroare am primit-o prima data pe browserul pentru PC, Microsoft Edge versiune (Versiune 101.0.1210.4) insa eroarea vad nu este dependenta de un anumit browser caci am testat si pe browserul Google Chrome -versiune mai veche -(Versiune 61.0.3141) si tot asa se manifesta.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Foarte tare bug-ul! :) Confirm si eu pe Safari (oricum, dupa cum zicea si Nicu, nu pare sa tina de browser). Pretul pentru Voce Fixa Nelimitat se "molipseste" de la optiunea selectata anterior (atata timp cat exista o selectie). Daca nu, si daca prima selectie este Voce Fixa Nelimitat, pretul pare sa fie ok (asta numai cineva de la Orange poate sa confirme). Practic nu trebuie decat sa selectezi Voce Fixa Nelimitat (nu e obligatoriu, dar ca sa-ti faci o idee ce ar trebui sa afiseze in mod normal), dupa care oricare alta optiune, dupa care inapoi pe Voce Fixa Nelimitat. Si se modifica doar titlul, nu si pretul. Foarte tare! :))
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
Oricum "aplicatia" respectiva ar trebui si actualizata cum trebuie (tinand cont de acoperirea actuala dupa preluarea serviciilor fixe de la Telekom), daca introduc adresa mea nu apare deloc scris INTERNETUL FIX (cu toate ca eu am FTTH de la Orange, respectiv exTelekom) ci doar internetul prin 4G, cat despre "Voce Fixă Nelimitat" nici nu stiu daca se refera la voce fix prin fibra optica mai de graba cred ca este vorba de vreun serviciu de voce fixa prin 4G!? ma gandesc ca daca era asa (adica voce fix prin fibra optica-VOIP pe FTTH, ar fi fost trecut si internetul prin fibra optica).

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Intr-adevar. Ar trebui actualizata baza de date. Cat despre serviciul de Voce Fixa, personal nu cred ca are vreo legatura cu internetul, si nici cu 4G-ul. As zice ca mai degraba se refera la serviciul de telefonie fixa (numere de forma 0374...).
Client Orange

Anonim
Neaplicabil
...acum ar trebui sa fie si de forma 021... (sau altfel, depinde de judet, ma refer la numerele preluate de la Telekom) 🙂