anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rezolvare probleme tehnice in 48 de ore

Soana
Junior
Au mai existat in vreo zona probleme tehnice si sa dureze rezolvarea lor 48 de ore? Se pare ca deja serviciile oferite incep sa fie mai proaste decat la RCS.
4 Răspunsuri 4

Razvan
#StarMember
Da, a mai existat, colegul Rasvan a relatat acu ceva timp, o întâmplare similara. Detalii în topicul lui https://comunitate.orange.ro/questions/2663534-rezolvat-intrerupt-semnalul-tv-satelit-deplasare-echipa-locatie

Iddd01
Începător
Da, au mai existat.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Bună Sorana. Da, au mai existat. Însă nu trebuie să creăm conflict. Echipa Orange încearcă mereu sa ofere cele mai bune soluții pentru proprii clienți. Fac apel la răbdare și la calm. Se vor rezolva ca de fiecare dată. Dacă te-am convins prin intermediul răspunsului meu, nu ezita să apeși pe butonul soluție.

Vio73
#StarMember
Salutare! Probabil că este ceva mai complicat de rezolvat. Dacă ai anunțat Serviciul Clienți și nu au intervenit prompt in rezolvarea problemei, fă o sesizare din secțiunea Contact din My Orange ( lasă un tichet de acolo), pentru că este bine că ai și această posibilitate și poate se mișcă treaba mai repede. Da, au mai existat situații punctuale, dar trebuie asta nu este ceva bun, dimpotrivă. Baftă multă!