anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere contract cu returnarea aparatelor

Elena12
Începător

Buna ziua ,in data de 14 decembrie am reziliat un contract vechi pt tv ,internet ,tel fix  vechi de 9 ani ...in care am tot platit chirie pentru echipament .Acum la inchiderea contractului mi se cere returnarea aparatelor.Intrebare ....dupa 9 ani ...chiar nu am reusit sa plaesc acese echipamente?

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu ce să zic referitor la acest aspect, dar știu că vor exista ceva sume de plată, dacă nu le returnezi la un Orange Shop sau un magazin Orange Romania Communications, dacă e vorba de fostul Telekom fix. Poți s-o faci eventual și prin curier! Trebuie predate cam în 5 zile de la închiderea contractului/ contractelor. Am făcut așa și când am avut RDS!

Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Din cate stiu eu, dupa 3 ani, echipamentele se caseaza. Dar trebuie confirmat cu cineva de la Orange. Nu cred ca mai foloseste nimeni echipamente de acum 9 ani. Plus ca, intr-adevar, in tot timpul asta, cel mai probabil ai achitat de mult valoarea lor.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Elena12: Bun venit în Comunitate. Aceste aparate sunt oferite clienților cu titlu de custodie (nu de vânzare ca la telefoane mobile), cauză pentru care acestea trebuie recuperate de la clienți, indiferent de vechimea /gradul de uzură al acestora. De ce trebuie recuperate? Din același motiv pentru care supermarketurile "colecționează" plasticuri, PETuri, becuri sau baterii. Nu fac nimic cu ele, dar trebuie să justifice niște DEE-uri necesare a fi predate cantitativ (recuperate din utilizare, prin punerea pe piață la contractarea serviciilor). Iar dacă nu le vei preda oficial, vei primi în continuare factura de custodie aferentă acestora.

Nita
Junior entuziast

Da, așa e daca în contract sunt trecute că fiind în custodie trebuie predate.Aveai cred și opțiunea sa le cumperi,atunci nu trebuiau restituite că erau ale tale proprii și nu plăteau nici chiria lunară.