anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Relocare servicii internet si televiziune

Neaplicabil
Salutare comunitate !
De curiozitate,vrei sa iti muti serviciile internet si televiziune in alt oras, descoperi faptul ca orange nu are acoperire si nu poate asigura serviciile la locatia respectiva. Logic, cred ca ar fi, o reziliere a contractului, intrucat nu pot fi asigurate serviciile. In schimb, te trezesti ca ti se spune ca acel contract nu poate fi reziliat decat daca fac dovada faptului ca am vandut proprietatea din orasul din care mă mut, iar daca nu pot face dovada, nu am decat sa achit serviciile in continuare, chiar daca nu mai stau in acel oras. Mi se pare absurd. Ați întâlnit situații similare ? Dacă da, cum ați procedat.
3 Răspunsuri 3

Razvan
#StarMember
Schimbă buletinul pe noua locație și dacă nu vor sa rezilieze serviciile, apelează cu încredere la instituțiile statului.

FaraUnID
Campion certificat
Mai ai un topic pe acceasi tema aici https://comunitate.orange.ro/questions/2567611-relocare-servicii-orange-love , topic deschis in urma cu 3 luni si unde ai primit un raspuns marcat ca SOLUTIE ORANGE. In tot acest timp de 3 luni, nu te-ai lamurit cum sta treaba si nici nu ai reusit sa ajungeti la un numitor comun ?!?!?!?

Vio73
#StarMember
Îți înregistrezi documentele de la noua adresă, inclusiv în My Orange și nu cred că mai sunt probleme. Nu ești de vină că nu au acoperire și asta este!